tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5209
EURO
34,7451
ALTIN
2.493,83
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Muğla Büyükşehir’den Halka Yönelik Stres Ve Öfke Kontrolü Eğitimi

Muğla Büyükşehir Belediyesi 13 ilçe ayrıca 28 mahallede tüm vatandaşların katılım sağlayabileceği stres ayrıca öfke kontrol eğitimi düzenliyor.

Muğla Büyükşehir’den Halka Yönelik Stres Ve Öfke Kontrolü Eğitimi
21.01.2023 00:49
0
A+
A-

Muğla Büyükşehir Belediyesi 13 ilçe ayrıca 28 mahallede tüm vatandaşların katılım sağlayabileceği stres ayrıca öfke kontrol eğitimi düzenliyor.

Vatandaşların sağlığı, mutluluğu ayrıca huzuru için birçok projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi toplumsal yaşamdaki en önemli konulardan biri olan öfke ayrıca stres kontrolü ile ilgili eğitim düzenliyor. İl genelinde 13 ilçe merkezi ayrıca 28 mahallede düzenlenecekler eğitime tüm vatandaşlar katılabilecek. Herhangi bir başvuru gerektirmeyecek eğitimlerin ne vakit nerede yapılacağı Muğla Büyükşehir Belediyesi sayfalarından ayrıca kısa mesajla vatandaşlara iletilecek. Stres ayrıca öfke kontrolü eğitimlerinin ilki 20 Ocak Cuma günü Ortaca merkezde Ticaret Odası salonunda 10.00-12.00 saatleri arasında düzenlenecek.

“Stres ayrıca öfkenin etkilerini azaltmak, kontrol altına almak amaçlanıyor”

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden stres ayrıca öfke kontrolü eğitimi için yapılan açıklamada; “Kontrolsüz öfkenin hem birey hem de toplum üzerinde büyük bir etkisi bulunmaktadır. Öfke, genellikle suça ayrıca şiddete yönelik davranışlarla kendini göstermektedir. Bu sebeple öfke doğru anlaşılması gereken ayrıca kontrolü önemli olan bir kavramdır. Öfke gibi stresin de doğru anlaşılması gerekmektedir. Stres yalnızca negatif tarafıyla bilinmesine karşın, pozitif yönleri ayrıca avantajları da olabilmektedir. Verilecek eğitimlerle stresin olumsuz etkilerini kontrol altında tutmaya yardımcı olacak teknikler ayrıca alıştırmalar katılımcılara sunulacak. Kontrol edilemeyen stres ayrıca öfke günlük yaşamı ayrıca iş yaşamını olumsuz etkilemektedir. Bu eğitimde stres ayrıca öfke nedenlerini ortadan kaldırmak veya kontrol altına almak,  stresin ayrıca öfkenin etkilerini azaltmak, bireylerin karşılaşabilecekleri öfke ayrıca stres durumuna karşı daha güçlü kılarak dirençlerini arttırmak amaçlanmaktadır” denildi.

 

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet