tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6139
EURO
34,8224
ALTIN
2.509,77
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Mudanya Belediyesi’nden Akademik Odalarla Depreme Karşı İşbirliği

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda akademik odaların temsilcileri ile buluştu.

Mudanya Belediyesi’nden Akademik Odalarla Depreme Karşı İşbirliği
14.03.2023 16:11
0
A+
A-

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda akademik odaların temsilcileri ile buluştu.
 

Bursa Akademik Odalar Birliği’nde (BAOB) yapılan toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Nisa Kartaltepe, Fen İşleri Müdürü Sadık Sadıkoğlu, İmar ayrıca Şehircilik Müdürü Cihan Cengiz ile Mimar Cemile Öztürk de katıldı. Başkan Türkyılmaz, akademik odalarda seçilen yeni yönetimlere başarı dileklerini iletti. Yaşanan büyük depremin ardından Mudanya’da yapılan çalışmaları anlatan Türkyılmaz, “Kentimizi depreme hazırlamak ayrıca akademik araştırmalar için Bursa Teknik Üniversitesi ile birlikte protokol yapma hazırlığındayız. İlçemizdeki yapı stoğunu çıkarıyoruz. Mikrobölgeleme çalışması yapacağız. Bu süreçte bilimin gösterdiği yoldan şaşmayacağız. Ne gerekiyorsa onu yapacağız. Sahadan elde ettiğimiz somut verileri de yöneticilere sunacağız” dedi. 

KENTSEL TASARIM MÜDÜRLÜĞÜ KURULACAK

Başkan Hayri Türkyılmaz, bu süreçte akademik odalarla da işbirliği içinde olmak istediklerine vurgu yaparak, “Kurulacak Kentsel Tasarım Müdürlüğü ile sağlıklı kentleşme için hızla hareket edeceğiz. Mevcut yapılar için de Yapı Kontrol Müdürlüğümüz vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda gözlemsel inceleme yapıyor ayrıca eğer bir sorun varsa gerekli yasal süreci hemen başlatıyor” diye konuştu. Oda temsilcileri de Mudanya’nın tarihi ayrıca kültürel dokusuna dikkat çekerek, yapılacak çalışmalarda her türlü desteği vereceklerini ayrıca işbirliği içinde olacaklarını kaydetti.

 

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet