tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3119
EURO
35,1160
ALTIN
2.302,59
BIST
9.055,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

MiyPay’dan İçel İdman Yurdu’a tam destek

Yeni nesil dijital cüzdan MiyPay kullanıcılarına birçok avantaj sunuyor Türkiye’nin finansal teknoloji hedefleri doğrultusunda kullanıcı …

MiyPay’dan İçel İdman Yurdu’a tam destek
04.08.2022 15:21
0
A+
A-

Yeni nesil dijital cüzdan MiyPay kullanıcılarına birçok avantaj sunuyor

Türkiye’nin finansal teknoloji hedefleri doğrultusunda kullanıcı taleplerine yönelik hizmet ayrıca ürünler geliştiren yeni nesil dijital cüzdanı Exenpay, İçel İdman Yurdu ile yeni bir işbirliğine imza attı ayrıca yeni nesil ödeme yöntemi dijital cüzdanı MiyPay uygulamasını hayata geçirdi. MiyPay projesi kapsamında İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, Exenpay Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem ayrıca Exenpay CEO’su Mustafa Tol’un katılımıyla bir imza töreni düzenlendi.

MİYPAY KULLANICILARINA ÖZEL KAMPANYALAR OLACAK

Mobil arayüzü ayrıca kolay kullanım özellikleriyle göze çarpan MiyPay, yeni nesil dijital cüzdanı ExenPay ile benzer özelliklere sahip olacak. Kullanıcıları diledikleri oranda bakiye yükleyerek yeni nesil ödeme sisteminden yararlanabilecek ayrıca anlaşmalı işletmelerden yapacakları alışverişlerde kolay ödeme ayrıca indirim kazanma gibi avantajlara sahip olacak. Ve gıda, giyim, teknoloji, otomotiv gibi farklı sektörleri ihtiva eden ayrıca sadece bunlarla sınırlı olmayan kampanyalardan yararlanabilecek. MiyPay üzerinden yapılacak her ödemeden İçel İdman Yurdu’na belli oranda kaynak aktarılacak. Uygulamayı kullanmak isteyenler tüm dijital marketlerden MiyPay’a kolayca erişelebilecek.

İÇEL İDMAN YURDU İÇİN YENİ GELİR İMKANI

Törende konuşan Exenpay Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem, “Hem Token arzı hem de sponsor olarak futbol ayrıca basketbolda kulüplerimize önemli düzeyde finansman desteği sağlıyoruz. Ve amatör takımlar ayrıca kadın futbolunu da desteklemeye gayret ediyoruz ayrıca bu amaçla birçok kulubümüze hatırı sayılır rakamlarda finansman ayrıca malzeme desteği sağlıyoruz. Bu destekleri sağlarken sunduğumuz teknoloji ile sporu, sporcuyu ayrıca sporseveri bir araya getiriyoruz. Yeni projemizde spor alanındaki hedeflerimizi teknolojik alt yapımızla birleştirerek İçel İdman Yurdu için yeni bir kaynak yaratmak istedik. Hızlı, güvenilir ayrıca gelişmiş teknolojik alt yapımız üzerinden hizmet vermek amacıyla yeni nesil bir dijital cüzdan olarak MiyPay uygulamasını hayata geçirdik. Başta Mersinli kullanıcılarımız olmak üzere herkesin çok rahatlıkla kullanabileceği bir uygulama oldu. Kullanıcılarımız belli oranda bakiye yükleyerek alışverişlerinde MiyPay ile ödemelerini kolayca yapabilecek ayrıca birçok kampanyadan da yararlanabilecek. Ve Mersin esnafı sistem üzerinden düzenleyeceği kampanyalar ile yeni tüketicilere ulaşabilecek. İçel İdman Yurdu ise uygulama kullanıldıkça belirli bir oranda gelir elde edecek. Özellikle Mersinliler MiyPay kullandıkça hem indirimler kazanacak hem de şehrin kulübüne gelir kazandıracak. Ülke olarak çevre coğrafyalarımıza göre genç bir ülkeyiz ayrıca yeni teknolojilere çok kolay adapte olabiliyoruz. Bu potansiyeli geniş bir çerçevede görerek her alanda blokzincir teknolojisinin sunduğu imkanları insanlara anlatarak, en doğru hizmeti en doğru kullanıcıya sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık ise toplantıda şöyle konuştu: “

Değerli Medya Emekçileri;

Yönetim Kurulu olarak Mersin’i futbolda hak ettiği üst liglere taşımak ayrıca sürdürülebilir başarılar sağlamanın alt yapıdan, tesisleşmeden ayrıca güçlü finansal alt yapı oluşturmaktan geçtiğini hepiniz takdir edersiniz. Dünyada ayrıca Ülkemizde dijital dönüşümün çok hızlı ilerlediği bu süreçte Kulübümüzün de buna ayak uydurması amacıyla yeni projelere imza atmanın gurur ayrıca mutluluğunu yaşıyoruz.

Exenpay Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kemal Cenk Erdem ayrıca Exenpay CEO’su Sayın Mustafa Tol ile birlikte “MiyPay” dijital cüzdan uygulaması özelinde işbirliği anlaşması yaparak İçel İdman Yurdu Spor Kulübü olarak Türkiye’de bir ilke imza atıyoruz. Bu uygulama yaygınlaştıkça Kulübümüze süreklilik arz edecek gelir kaynağı oluşacaktır. İdman Yurdu’na gönül vermiş tüm Mersinlileri bu uygulamadan yararlanmaya davet ediyoruz. Esnafından öğrencisine, emekçisinden iş insanına, kadın erkek, genç yaşlı tüm taraftarlarımızın “MiyPay Dijital Cüzdan” uygulamasını kullanarak ekonomik açıdan hem kendileri kazançlı çıkacak, hem de Şehrinin Takımına destek olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu