tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3698
EURO
35,0047
ALTIN
2.326,10
BIST
9.092,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Mimsan’ın İhracat Atağı Devam Ediyor

Isıtma sektörünün öncü markası Mimsan, dünyayı etkisi altına alan salgın ayrıca küresel ekonomik krize rağmen 2022’nin ilk yarısında ihracat …

Mimsan’ın İhracat Atağı Devam Ediyor
16.08.2022 13:06
0
A+
A-

Isıtma sektörünün öncü markası Mimsan, dünyayı etkisi altına alan salgın ayrıca küresel ekonomik krize rağmen 2022’nin ilk yarısında ihracat hedeflerine ulaştı. Firmanın bu yılın ilk yarısındaki cirosunun yüzde 35’ini ihracat gelirleri oluşturdu.

2022 yılında; çevre, enerji verimliliği, Ar-Ge, sürdürülebilirlik ayrıca dijitalleşme konularının ana gündem maddeleri arasına alan Mimsan, orta vadede ihracatının cirosu içindeki payını, yüzde 40’ın üzerine çıkarmayı hedefliyor.

Türkiye’de ısıtma sektörüne 40 yıldır liderlik eden Mimsan, son iki yıldır etkileri tüm dünyada hissedilen Koronavirüs pandemisine rağmen tüm bölgelerde istikrarlı büyümesini sürdürmeye devam ediyor.

Her ihtiyaca uygun, çevreci ayrıca verimli kazan teknolojileri ile 50’den fazla ülkede kesintisiz hizmet sunan Mimsan, bu yılın ilk yarısında sektörünün oldukça üzerinde bir performans göstererek, ihracatının cirosu içindeki payını yüzde 30 artırdığını açıkladı. Firmanın bu yılın ilk yarısındaki cirosunun yüzde 35’ini ihracat gelirleri oluşturdu.

İhracatın ciroları içindeki payını, orta vadede yüzde 40’ın üzerine çıkarmayı hedeflediklerini açıklayan Mimsan Pazarlama ayrıca Satış Müdürü Hacer İlhan Yiğit, bu hedef doğrultusunda bu yılın ikinci yarısında da pazar arayışlarına devam ettiklerini vurguladı. Hacer İlhan Yiğit sözlerine şöyle devam etti:

Yurtharicinde başta Türki Cumhuriyetler olmak üzere; Orta Asya, Balkanlar, Orta Doğu ayrıca Avrupa’da ki ihracat faaliyetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda mevcutta yer aldığımız ülke pazarlarındaki bayi ağımızı genişletmeyi ayrıca potansiyel olarak gördüğümüz ülkelere de yeni bayilikler vermeyi planlıyoruz.

Türkmenistan, Gürcistan, Özbekistan ayrıca Azerbaycan’da satışlarımız beklentilerin üzerinde gerçekleşiyor. Son olarak Temmuz ayında Türkmenistan’ın Aşkabat şehrinde inşa edilen prestijli bir konut projesine 3 adet MGS serisi Üç Geçişli Skoç Tip Sıcak Su Kazanı’nın sevkiyatını gerçekleştirdik.

Avrupa’daki pazar payımızı da artırmaya devam ediyoruz. Sürdürülebilir yaşama katkı sağlayan, çevreci ayrıca verimli teknolojilerimiz Avrupa’da yoğun ilgi görüyor. Temmuz ayında Çek Cumhuriyeti’ne sevk ettiğimiz 150 adet 16 Kw’lık pelet kazan da bu talebin en somut örneği diyebiliriz” dedi.

Hacer İlhan Yiğit, 2022 yılında; çevre, enerji verimliliği, Ar-Ge, sürdürülebilirlik ayrıca dijitalleşme konularının ana gündem maddeleri arasında yer aldığını vurguladı:

“Bu sene Ar-Ge çalışmalarımız doğrultusunda ürün gamımıza “Göknar serisi pelet kazanlar”ı ekledik. Özellikle Avrupa ülkelerinden yoğun talep gören Pelet Kazanlarımızladaçevreci bir yaklaşım benimsedik. Diğer yakıtlara göre yüzde 20’lere varan oranlarda daha tasarruflu olan pelet yakıt, hem ekonomik hem de çevreci yakıt sınıfında yer alıyor. Sıkıştırılmış talaş, ağaç kabuğu, zirai ürünler, fındık, badem, ceviz kabuğu gibi maddelerden yapılan pelet yakıtlar aynı zamanda yanma sonucu oluşan enerjinin yüzde 95’inin kullanımına olanak sağlayarak, enerji kaybını da önlüyor.

Pelet kazanlarımız ile işletmenin yanı sıra; nakliyede, depolanmada ayrıca uygulamada da akılcı çözümler sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu