tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Milliyet Mimarlık Dergisi Sektöre Dair Güncel Bir Seçki Sunuyor

Milliyet Mimarlık dergisi her ay tasarım, yapı sektörü ayrıca mimari alanında yaptığı analizlerle zengin içerikler geliştirmeyi sürdürüyor …

Milliyet Mimarlık Dergisi Sektöre Dair Güncel Bir Seçki Sunuyor
27.08.2022 12:36
0
A+
A-

Milliyet Mimarlık dergisi her ay tasarım, yapı sektörü ayrıca mimari alanında yaptığı analizlerle zengin içerikler geliştirmeyi sürdürüyor. Derginin yirminci sayısı; Türkiye ayrıca dünyada yaşanan teknolojik gelişmelerden, tarihi yapılara, ilhamını kültürel dokulardan alan tasarımlardan farklı mimari pratiklere geniş bir yelpaze sunuyor.

Milliyet Gazetesi ayrıca YAPI Dergisi iş birliğiyle hazırlanan Milliyet Mimarlık dergisi; 28 Ağustos Pazar günü Milliyet Gazetesi ile birlikte ücretsiz olarak mimarlar, iç mimarlar, yapı sektörü profesyonelleri, akademisyenler ayrıca öğrenciler ile buluşarak önemli bir kaynak olmaya devam ediyor.

Ağustos sayısının kapağında Alper Derinboğaz tarafınca Çeşme’nin Paşalimanı Koyu’nda, ilham verici bir panoramaya karşı tasarlanan Topos Evi projesi okuyucularla buluşuyor. Bölgede doğal olarak iklimlendirilen ilk yapı olma özelliği taşıyan Topos Evi’nde enerji kullanmadan binayı iklimlendirmek amacıyla çatıda menfezleri bulunan bir havalandırma bacası yer alıyor. Yapının ekoloji ayrıca yer ile kurduğu ilişkiler üzerinden kurgulanması farklı bir merak unsuru yaratıyor.

Dosya sayfalarında afetlerin ayrıca krizlerin ardından insani sosyal sorumluluk üstlenen, afet yardımı girişimleri başlatan, sarsılmaz iradeleri ile acil durumların üstesinden gelme çabalarında kolektifleri ayrıca toplulukları birleştirme misyonu edinen ayrıca topluluklar için açık kaynaklı çözümler üreten dünya mimarlarının örnek niteliğindeki kentsel ayrıca mimari üretimleri mercek altına alıyor.

Fransa’nın Béziers kentinde ön plana çıkan Domaine de Bayssan Tiyatrosu, Ağustos sayısında okurların karşısına çıkıyor. K Architectures Sigwalt Herman tarafınca tasarlanan yapı tarihi sirk ruhunu koruyor. Geçmişten esinlenen bir diğer yapı, Galataport Kruvaziyer Yolcu Gemisi Terminali. Tasarımında Roma ayrıca Bizans dönemlerinde su deposu olarak inşa edilmiş antik sarnıçlardan, bölgenin kültürel yapısından ilham alıyor.

28 Ağustos Pazar günü Milliyet Gazetesi ile birlikte bayilerden ücretsiz olarak ulaşılabilecek Milliyet Mimarlık dergisine, Getir, Trendyol, Turkcell Dergilik ayrıca dijital platformlardan da erişilebiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex