tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3350
EURO
35,1334
ALTIN
2.306,70
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Milli Voleybolcu Zehra Güneş Rexona’nın yüzü oldu

Rexona’nın yeni reklam filminde Zehra Güneş ile kollar hep havada! A Milli Kadın Voleybol Takım oyuncusu Zehra Güneş, Rexona’nın yüzü oldu …

Milli Voleybolcu Zehra Güneş Rexona’nın yüzü oldu
02.08.2022 13:21
0
A+
A-

Rexona’nın yeni reklam filminde Zehra Güneş ile kollar hep havada! A Milli Kadın Voleybol Takım oyuncusu Zehra Güneş, Rexona’nın yüzü oldu.

Rexona’nın yeni reklam filminde, hem görmekten gurur duyduğumuz voleybol sahasında, hem de sosyal hayatında gün boyu aktif olan Zehra Güneş, yüksek temposuna rağmen Rexona sayesinde ter kokusu endişesi olmadan özgüvenini kaybetmiyor. Zehra, reklam filmi boyunca alüminyum içermeyen Rexona 0 serisinin 48 saat ter kokusuna karşı koruma özelliği ayrıca kalıcı kokusu sayesinde en yoğun günlerde bile kollarını kaldırmaktan çekinmeden özgürce hareket ediyor. Tam da bu nedenle reklam filminin “Rexona burada kollar hep havada” sloganı, Zehra’nın Rexona sayesinde hiç kaybetmediği özgüvenini yansıtıyor.

Avrupa ayrıca Dünya Kulüpler Şampiyonaları’nda “En İyi Orta Oyuncu” gibi birçok ödüle layık görülen ayrıca genç yaşında pek çok başarıya imza atmanın gururunu yaşayan milli voleybolcu Zehra Güneş, güçlü ayrıca aktif tarzı ile Rexona 0 serisi kampanyasında özgüvenle hareket etmeleri için kadınlara ilham veriyor.

Unilever Deodorant Kategorisi Marka Müdürü Revna Tever Serintürk, Rexona olarak kadınların günlük yaşamlarında kendilerini kısıtlamadan ayrıca özgüvenle hareket etmelerini önemsediklerini belirterek şunları söylüyor: “Kadınlar günlük hayat içerisinde bir koşuşturma içerisinde ayrıca hareket özgürlüğü çok önemli. Alüminyum barındırmayan Rexona 0 serisi, hem 48 saat ter kokusuna karşı koruyan formülü hem de etkileyici ayrıca kalıcı kokusu ile kadınlara gün boyu yol arkadaşlığı yaparak özgüvenle hareket etmelerine destek oluyor. O nedenle reklam kampanyamızda ‘Rexona burada, kollar hep havada’ diyoruz”.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu