tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3698
EURO
34,9364
ALTIN
2.325,48
BIST
9.121,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Migros, sokak hayvanları için 4.423 ton gıda bağışladı

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) iş birliğinde 8 yıl önce başlattığı “Kalan Tazeler Küçük Dostlarımıza” projesi kapsamında yaptığı 4.423 ton …

Migros, sokak hayvanları için 4.423 ton gıda bağışladı
01.10.2022 15:06
0
A+
A-

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) iş birliğinde 8 yıl önce başlattığı “Kalan Tazeler Küçük Dostlarımıza” projesi kapsamında yaptığı 4.423 ton gıda yardımı ile sokak ayrıca orman hayvanlarının beslenmesine destek veren Migros, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ne özel “#PatiliDostlaraİyiGelecek” kampanyası ile müşterilerini, bir paket mamayı evdeki can dostları için alırken, bir paketi de sokaktaki minik dostlarımız için almaya davet ediyor.

Migros, 9 Ekim tarihine kadar geçerli olan “#PatiliDostlaraİyiGelecek” kampanyası kapsamında evcil hayvan mama ayrıca aksesuarlarını yüzde 40 indirimli olarak hayvanseverlerle buluştururken, sokaktaki canlar için umut oluyor.

Migros, “#PatiliDostlaraİyiGelecek” kampanyası ile 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde müşterilerini, bir paket mamayı evdeki can dostları için alırken, bir paketi de sokaktaki minik dostlarımız için almaya davet ediyor.

Bu yıl müşterilerini sokak hayvanları için dayanışma halkasına katılmaya çağıran Migros, “Kalan Tazeler Küçük Dostlarımıza” projesi ile Hayvan Hakları Federasyonu’na (HAYTAP) bugüne kadar 4 bin 423 ton gıda bağışladı. Migros, 2014 tarihinde sokak ayrıca orman hayvanlarının beslenmesine destek olmak amacıyla başlattığı proje kapsamında tüketilebilir durumdaki gıda ürünlerini bağışlayarak sokaklarda yaşayan binlerce cana umut oldu.

Bugün Türkiye çapında 74 şehirde, toplamda 890 Migros ayrıca Macrocenter mağazasına yayılan proje kapsamında son kullanım tarihi yaklaştığı için raflardan kaldırılan meyve, sebze, et, şarküteri ayrıca kuru gıda ürünleri, niteliği ayrıca soğuk zinciri bozulmadan muhafazaya alınarak aynı gün HAYTAP gönüllülerine teslim ediliyor. Gönüllüler ise mağazalardan yetki belgesi ile aldıkları bu ürünleri yine en kısa sürede ayıklama, pişirme ayrıca temizleme işlemlerine tabi tutarak orman, barınak ayrıca sokakta yaşayan hayvanlarının beslenmesinde kullanıyor. Ve Migros, genel müdürlük yemekhanesindeki fazla yemeklerin de atılmasını önleyerek sokak hayvanlarına ulaştırıyor.

9 Ekim tarihine kadar yüzde 40 indirim

Migros, evcil hayvan mama ayrıca aksesuarlarını 9 Ekim tarihine kadar yüzde 40 indirim fırsatıyla sunarak sokak hayvanlarını unutmayan müşterilerine destek veriyor. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında “#PatiliDostlaraİyiGelecek” kampanyası ile Migros, müşterilerini, bir paket mamayı evdeki can dostları için, bir paketi de sokaktaki minik dostlarımız için almaya davet ediyor. Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerli olan kampanyada, Migros Sanal Market ayrıca Migros Hemen üzerinden yapılan alışverişlerde indirimler sepette uygulanıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu