tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3835
EURO
35,0225
ALTIN
2.326,63
BIST
9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Michelin, Royal Lestari Utama’nın (RLU) Yüzde 51’ini Daha Satın Aldı

Mobilite alanında lider üreticilerden biri olan Michelin, Endonezya’da sürdürülebilir kauçuk ağacı tesisi geliştirmek için Barito Pacific Group …

Michelin, Royal Lestari Utama’nın (RLU) Yüzde 51’ini Daha Satın Aldı
23.08.2022 13:21
0
A+
A-

Mobilite alanında lider üreticilerden biri olan Michelin, Endonezya’da sürdürülebilir kauçuk ağacı tesisi geliştirmek için Barito Pacific Group ile ortak yürüttüğü girişim şirketi Royal Lestari Utama’nın (RLU) yüzde 51’lik hissesini daha satın alarak girişimin tek sahibi oldu.

Mobilite alanın lider üreticilerden biri olan Michelin, daha önce hisselerinin yüzde 49’una sahibi olduğu Barito Pacific Group ile ortak yürüttüğü bir girişim olan Royal Lestari Utama (RLU) hisselerinin yüzde 51’ini daha satın alarak girişimin tek sahibi oldu. RLU, Sumatra’da jambi kentinde yaklaşık 70 bin hektarı ayrıca Borneo’da Doğu Kalimantan kentinde ise 18 bin hektarı ihtiva eden geniş bir alanda sürdürülebilir doğal kauçuk üretimi için doğru koşulları oluşturmayı hedefliyor. Bu satın alma Michelin’in sürdürülebilir doğal kauçuk üretimine ayrıca yerel toplumların yaşam standartlarının iyileştirmesine yönelik hedefleri ayrıca uzun vadeli taahhütleri kapsamında atılan önemli bir adımı oluşturuyor.

Satın alma ile Michelin Grubu, projeye güvenini ayrıca ihtiyaç duyduğu uzun vadeli vizyonu tazelerken, 2015’ten beri sürdürülen çalışmalar, mevzu bahis bölgede sosyal ayrıca çevresel gelişime de ön ayak oldu. Yaklaşık altı yıl boyunca, kayda değer hazırlık çalışmalarından sonra, 23.000 hektardan daha geniş bir alana kauçuk ağaçları dikildi ayrıca 39.000 hektarlık alan tarım ayrıca ormancılık aktiviteleri ayrıca geçimlik tarım işlerinin geliştirilmesi için özellikle korundu. Projede ve yaklaşık 4000 iş yaratarak, çiftçileri kauçuk ağacı yetiştirme ayrıca ürünleri çeşitlendirme özelinde eğiterek 50.000 bölge insanının yaşam standartlarını tutarlı şekilde iyileştirmeyi amaçlayan sosyal bir boyut da sahip.

Michelin’den bütün doğal kauçuk sektörü için uzun vadeli bir taahhüt

Grup, Endonezya’da 2015’ten beri çeşitli sektörlere bir milyar eurodan fazla yatırım yaptı. Michelin için bu proje doğal kauçuk sektörünü daha sürdürülebilir hale getirmeye aktif şekilde katkı sağlamak üzere oluşturulmuş uzun vadeli bir proje özelliği taşıyor. Bu önemli gelişmelerin ötesinde, Michelin bu büyüklükte bir projenin önündeki zorlukların da farkında. Doğal kauçuk değer zincirinin oldukça kompleks ayrıca parçalı olmasının bilincinde olan Michelin, ticari, çevresel ayrıca sosyal alanlar için adımlar atmaya devam edecek.

Konuyla ilgili olarak Michelin Group Satın Alma Direktörü Vincent Rousset-Rouvière “RLU’nun tek sahibi haline gelmek, Michelin’in sosyal boyut, çevresel koruma ayrıca ekonomik performansı birleştiren zorlu ama kayda değer bir uzun vadeli projeye yatırım yapmaya devam etmesi anlamına geliyor. 2015’teki başlangıcından bu yana projeye katkıları için minnet duyduğumuz Endonezyalı ortağımız Barito Pacific ile atılan adımlardan gurur duyuyoruz. Ayrıca, RLU’nun bir yandan Endonezya’da doğal kauçuk sektörünün dönüşümünü desteklerken bir yandan da yaşam standartlarını iyileştirip ormanları ayrıca ekosistemleri koruma konusundaki gelecek yetkinliğine güveniyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu