tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3290
EURO
35,0728
ALTIN
2.298,20
BIST
9.058,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Mengen, Karasu’da Çay Bizden Sohbet Sizden Dedi

Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şubesi Çay Bizden Sohbet Sizden sloganı ile ilçelerde üyeleri ile buluşuyor. Mesai sonrası çay sohbetinde bir araya gelen …

Mengen, Karasu’da Çay Bizden Sohbet Sizden Dedi
08.11.2022 10:26
0
A+
A-

Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şubesi Çay Bizden Sohbet Sizden sloganı ile ilçelerde üyeleri ile buluşuyor. Mesai sonrası çay sohbetinde bir araya gelen eğitim çalışanları güncel konular üzerine istişare ayrıca sohbet ediyorlar.

Karasu ilçesinde üyeleri ile buluşan Eğitim-Bir-Sen Sakarya 1 No’lu Şube Başkanı Murat Mengen, bankalarla yapılan promosyon anlaşmasının güncellenmesi çağrısında bulunarak, “Eğitim çalışanlarının mağduriyeti giderilmelidir” dedi.

Promosyon ayrıca kariyer basamakları ile ilgili konuşan Mengen, eğitim çalışanlarının ivedi çözüm bekleyen sorunları olduğunu ayrıca bu sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğini söyledi. Meslek kanununun eğitimcilerin sorunlarına çözüm olmadığını belirten Mengen; Kanunun kapsamı genişletilmeli, başta kariyer basamakları olmak üzere sorunlu tarafları giderilmelidir. 8 yıl öğretmenlik yapanlara uzman, 12 yıl öğretmenlik yapanlara da başöğretmenlik unvanı verilmelidir şeklinde konuştu.

Mengen, promosyon anlaşmalarının güncellenmesi konusuna da değinerek, “Şubemiz, promosyon anlaşmalarının güncellenmesi için tüm gücünü seferber etmiştir. Gerek il ayrıca ilçe millî eğitim müdürlükleriyle gerekse bankalarla görüşmelerimiz devam etmektedir. İnşallah en kısa sürede eğitim çalışanlarına bu konuda güzel müjdeler vermeyi umuyoruz. Bunun yanı sıra, öğretim yılına hazırlık ödeneğinin artırılmasını talep ediyoruz. Ayrıca, öğretim yılına hazırlık ödeneğinin eğitim çalışanlarının tamamını kapsaması gerektiğini yıllardır olduğu gibi bir kez daha özellikle vurguluyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu