tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Menemen Belediyesi dün olduğu gibi bugün de…

Asrın felaketinin ardından bölgeye yardım seferberliği başlatan ayrıca depremin yıktığı şehirlere giden Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, önceki gün Osmaniye’nin Bahçe ilçesine gitti.

Menemen Belediyesi dün olduğu gibi bugün de…
02.03.2023 13:45
0
A+
A-

Asrın felaketinin ardından bölgeye yardım seferberliği başlatan ayrıca depremin yıktığı şehirlere giden Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, önceki gün Osmaniye’nin Bahçe ilçesine gitti. 

Pehlivan, kış şartlarına uygun olarak hazırlattıkları çadırların yüklü olduğu tırı karşılayarak alana indirilmesine yardımcı olurken “Menemen Belediyesi olarak dün olduğu gibi bugün de yarın da yanınızdayız. El ele, omuz omuza güçlükleri hep birlikte aşacağız inşallah. Rabbim ülkemizi afetlerden korusun” dedi.  

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ile birlikte gittiği Osmaniye’nin Bahçe ilçesi’nde, Bahçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı ayrıca Belediye Başkanı İbrahim Baz ile birlikte zarar gören mahalleleri ayrıca barınma alanlarını ziyaret etti. 

Pehlivan ayrıca Koştu, burada Menemen Belediyesi’nin kış koşullarına uygun hazırlattığı 150 çadırı ilçeye getiren tırı da karşıladı. Ceketini çıkarıp, kolları sıvayan Pehlivan, çadırların indirilmesine bizzat yardım etti. 

Depremin yıkıp geçtiği mahalleler ayrıca barınma alanlarını ziyaret eden Pehlivan, “Depremin ardından oluşan depremzede vatandaşlarımızın barınma ayrıca temel ihtiyaçları özelinde hepimiz bir olduk. Olağanüstü bir dayanışma örneği sergiledik. Bugün de depremin büyük zarar verdiği Osmaniye ilimizdeyiz. 

Kış koşullara uygun hazırlattığımız 700 çadırın 150’si Bahçe ilçemize ulaştı. Bu zamana kadar göstermiş olduğumuz dayanışmayı ayrıca yardımlaşmayı devam ettirmemiz gerekiyor. Asrın en yıkıcı felaketini ancak dayanışma içerisinde aşabiliriz. Menemen Belediyesi olarak afetzede vatandaşlarımızın dün olduğu gibi bugün de, yarın da yanlarındayız” diye konuştu. 
 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex