tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3695
EURO
35,0050
ALTIN
2.325,46
BIST
9.127,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan’dan ‘Kubilay’ Mesajı “Atatürk” Vurgusu

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay ile Bekçi Hasan ayrıca Şevki Bey’in şehit edilişinin yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan’dan ‘Kubilay’ Mesajı “Atatürk” Vurgusu
03.01.2023 00:19
0
A+
A-

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay ile Bekçi Hasan ayrıca Şevki Bey’in şehit edilişinin yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayınladı. Pehlivan, “Menemenimiz İstiklal Şehrimizdir, Cumhuriyet Şehrimizdir. Kuvva-i Milliye Şehrimizdir. Bu yolda verdiğimiz mücadele bellidir. Menemen demek Şehit Kaymakamımız Kemal Bey demektir. Menemen demek, tarihi ile kültürü ile istiklal ayrıca Cumhuriyetimizle gurur duyan ilçe demektir. Menemen demek milli ayrıca çağdaş değerlere sahip çıkmak demek, Menemen demek Atatürk demektir. Bu talihsiz olayı yapanları lanetliyor, Şehitlerimiz Asteğmen Kubilay, Şevki ayrıca Hasan Bey’i rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Bu vesile ile bir kez daha ifade etmek istiyorum ki; Menemenliler olarak ne verdiğimiz kutlu İstiklal mücadelesinden, ne Cumhuriyet değerlerimizden ne de Yüce Atatürk’ün gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesi hedefimizden vazgeçmiyoruz” dedi.  

“Dinmeyen sızımız”

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay ile Bekçi Hasan ayrıca Şevki Bey’in şehit oluşlarının 92’inci yıl dönümünde bir mesaj yayınladı. Şehit Asteğmen Kubilay’ın ülkemiz için hiçbir vakit dinmeyecek bir acı olduğunu belirten Pehlivan, “Cumhuriyetimizin ayrıca çağdaş Türkiye’nin sembol ilçelerinden Menemen’de yaşanan olay aradan geçen yıllara rağmen içimizde dinmeyen bir sızı olmuştur. Mustafa Fehmi Kubilay ile Bekçi Hasan ayrıca Şevki Bey’in kent dışından gelen karanlık odaklarca şehit edilişinin hiçbir izahı yoktur. Menemen, Kubilay’ı şehit edildiği andan itibaren bağrına basmıştır. Şehit Asteğmen Kubilay’ın aziz hatırası, bizlere bu tür karanlık odaklara karşı her vakit uyanık olmamız gerektiğini hatırlatıyor. Bizler tıpkı 10 Kasım’da olduğu gibi her 23 Aralık’ta Şehit Asteğmen Kubilay’ın yasını tutuyor, saygı ayrıca minnetle anıyoruz. İnkılâp Şehidimiz Asteğmen Kubilay, milletimiz ayrıca kıymetli ailesinin bizlere emanetidir. Onun aziz hatırasını her vakit büyük bir saygıyla, minnet ayrıca nezaketle sahipleniyoruz. Sonsuza kadar anmaya, anımsatmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

“Milli ayrıca çağdaş değerlerimize sahip çıkacağız”

Menemen’in bir İstiklal ayrıca Cumhuriyet şehri olduğuna vurgu yapan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, mesajını şöyle tamamladı; Menemen; Kuvva-i Milliye Şehrimizdir. Bu yolda verdiğimiz mücadele bellidir. Menemen demek Şehit Kaymakamımız Kemal Bey demektir. Menemen demek, tarihi ile kültürü ile istiklal ayrıca Cumhuriyetimizle gurur duyan ilçe demektir. Menemen demek milli ayrıca çağdaş değerler sahip çıkmak demek, Menemen demek Atatürk demektir. Bu talihsiz olayı yapanları lanetliyor, Şehitlerimiz Asteğmen Kubilay, Hasan ayrıca Şevki Bey’i rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Bu vesile ile bir kez daha ifade etmek istiyorum ki; Menemenliler olarak ne verdiğimiz kutlu istiklal mücadelesinden, ne Cumhuriyet değerlerimizden ne de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesi hedefimizden vazgeçmiyoruz.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu