tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5002
EURO
34,5885
ALTIN
2.496,93
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan: Biz büyük bir aileyiz

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, asrın en yıkıcı depreminin yaşandığı ilk günden itibaren el ele veren, bir ayrıca beraber olan hemşehrilerine teşekkür etti.

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan: Biz büyük bir aileyiz
20.02.2023 00:35
0
A+
A-

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, asrın en yıkıcı depreminin yaşandığı ilk günden itibaren el ele veren, bir ayrıca beraber olan hemşehrilerine teşekkür etti. Menemen’de küçüğünden büyüğüne herkesin unutulmaz bir dayanışma içerisinde hareket ettiğini belirten Pehlivan, “Şimdi de afet bölgesinden kentimize gelen vatandaşlarımız için kenetlendik. Duygulandıran notlarıyla oyuncaklarını bırakan güzel yürekli çocuklarımızın gözlerinden, sırtında gıda taşıyan yaşlı teyzelerimizin, amcalarımızın ellerinden öpüyorum. Biz, hep birlikte büyük bir aileyiz” dedi.

Menemen Belediyesi, ülkemizi sarsan deprem felaketinden sonra afetzedelerin yaralarını sarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Menemen Belediyesi bünyesinde bulunan sosyal markette ilçede misafir edilen depremzede vatandaşların ihtiyaçları karşılanıyor.

“Unutulmaz bir dayanışma var”

Depremin yaşandığı kentlerden Menemen’e gelen vatandaşlarla ilgili açıklama yapan Başkan Vekili Pehlivan, “Ülkemiz, yüzbu yılın en yıkıcı afetiyle sarsıldı. Menemen halkı olarak ilk günden itibaren ele verecek güçlerimizi birleştirdik. Bu zor günlerde unutulmaz bir dayanışma örneği gösterdik. Hep birlikte deprem bölgesine yardımlarımızı ulaştırmayı başardık. Şimdi de bu dayanışmayı ilçemize gelen afetzede yurttaşlarımız için devam ettiriyoruz. Belediyemizin Gölpark’taki Sosyal Marketimizde depremzede vatandaşlar için temizlik ayrıca kişisel bakım malzemeleri gibi hijyen ürünleri, her yaştan iç giyim eşyası, hiç kullanılmamış kışlık ayakkabı ayrıca kışlık giyim eşyaları, bebek maması ayrıca gıda ürünleri gibi birçok malzeme ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Kıymetli hemşehrilerimiz, bu ihtiyaç malzemelerini getiriyor ya da temin ettiklerinde bizlere telefon ediyor gidip alıyoruz. Belediye olarak vatandaşlarımızın dayanışmasında öncülük ediyoruz. Gelen ürünleri ayrıştırarak personellerimiz aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırıyoruz. Gün dayanışma ayrıca birlik günü. Bu konuda duyarlılıklarının devam etmesi en büyük temennimiz” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet