tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3770
EURO
35,0164
ALTIN
2.325,59
BIST
9.103,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Menderes metroya kavuşuyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi yatırımlarından olan Karabağlar – Gaziemir Metro hattının tanıtım toplantısı yapıldı.

Menderes metroya kavuşuyor
08.02.2023 00:08
0
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi yatırımlarından olan Karabağlar – Gaziemir Metro hattının tanıtım toplantısı yapıldı.

Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, “Menderes’imize rahat ayrıca konforlu ulaşımı sağladığı için İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’e teşekkür ediyorum” dedi.

Karabağlar-Gaziemir Metro Hattı projesi, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde kamuoyuna tanıtıldı. Toplamda 32 buçuk kilometre hat ayrıca 24 istasyondan oluşacak Karabağlar-Gaziemir Metrosu; Karabağlar, Gaziemir ayrıca Menderes ilçelerini de kapsayacak.

Tanıtım toplantısında konuşan Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, “Metro projesi ilçemize her yönüyle artı değer katacaktır. Uzun süredir beklediğimiz bu proje ile Menderesli hemşehrilerimiz ulaşım özelinde büyük bir rahatlık ayrıca konfora ulaşacaklardır” dedi.

Proje içinde olan tüm ilçeler gibi büyük bir sevinç da yaşadıklarını belirten Özkan, şunları kaydetti:

“Proje içinde olan tüm ilçelerimiz gibi bu mutluluğu ayrıca gururu bize yaşattığı ayrıca tüm kısıtlamalara rağmen İzmir’i demir ağlarla örmeye büyük bir azim ayrıca gayretle devam ettiği için, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’e inancımızın tam olduğunu belirterek huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Özkan’dan hükümetin İzmir için ayırdığı 3 bin liraya gönderme

Konuşmasının sonunda hükümetin İzmir için ayırdığı 3 bin liralık raylı sistem bütçesine de değinen Özkan, sözlerini şöyle noktaladı:

“Sayın Tunç Soyer Başkanım, konuşmamı bitirmeden önce şunu merak ediyorum: Hükümetten gelen 3 bin liralık yatırımı nasıl kullanacaksınız?”

Özkan’ın hükümete yaptığı gönderme salonda kahkahalara yol açtı.

Öte yandan, etkinliğe katılan diğer ilçe belediye başkanları da İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yaptığı tarihi yatırımdan dolayı teşekkür etti.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu