tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3290
EURO
35,0728
ALTIN
2.298,20
BIST
9.058,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Massive Bio, yapay zeka devleriyle rekabet ediyor

Massiayrıca Bio, 100 bin kanser hastasına ulaşmak için kişiselleştirilmiş klinik araştırma eşleştirme teknolojisini kullanıyor. Yapay zeka …

Massive Bio, yapay zeka devleriyle rekabet ediyor
29.07.2022 11:21
0
A+
A-

Massiayrıca Bio, 100 bin kanser hastasına ulaşmak için kişiselleştirilmiş klinik araştırma eşleştirme teknolojisini kullanıyor.

Yapay zeka (artificial intelligence – AI) teknolojisinin kullanımı, sağlık sektörü de dahil olmak üzere çeşitli alanlarda devrim yarattı. Hızla gelişen teknoloji, sağlık sektöründe özellikle de kanser gibi sağlık alanlarında bile çözülemeyen konularda daha da hayati önem taşıyor. Bu kapsamda yeni tedavi yöntemleri dikkat çekiyor. Yeni tedavilere ulaşmak için klinik çalışmalarda yer almak zorlu bir süreç olduğu için bu alanda hizmet vermek isteyen firmaların okyanusa karşı da yüzmesi gerekiyor. “Kanseri haritadan silmek” misyonuyla yola çıkan Massiayrıca Bio, geliştirdiği yapay zeka teknolojisi sayesinde bu alanda ön plana çıkıyor.

Moleküler Profil Sistemi

Biyoteknoloji alanında lider olan Massiayrıca Bio, Yeni Nesil Dizileme (NGS) testi yoluyla kapsamlı moleküler profilleme gerçekleştirerek kanser hastalarına doğru zamanda ayrıca ölçekte kişiselleştirilmiş hizmetler sunuyor. Kanser hastaları bilgilerini sisteme girdiğinde Massiayrıca Bio’nun yapay zeka algoritmaları mevcut klinik çalışmalar arasında eşleştirme yaparak hastayı en uygun tedaviye yönlendiriyor.

HIPAA, GDPR ayrıca AB Klinik Araştırma Yönetmeliği Kriterlerine Uygun

Hasta gizliliği ayrıca kişisel bilgilerin korunması Massiayrıca Bio’nun en çok önem verdiği konuların başında geliyor. Tıbbi bilgilendirmeler tamamen gizli bir şekilde saklanıyor. Hastalar bilgilerini Massiayrıca Bio sistemine girdikten sonra, hasta raporları filtreleniyor ayrıca tüm kişisel bilgilendirmeler şifreleniyor. Ardından CTMS (Clinical Trial Matching System) sistemiyle hastaların verileri klinik deneylerle eşleştiriliyor.

Veri toplama işlemi, hastaların bilgisi dahilinde gerçekleştiriliyor. Massiayrıca Bio’da yapılan tüm çalışmalar HIPAA (Sağlık Sigortası Taşınabilirlik ayrıca Hesap Verebilirlik Yasası), GDPR (Genel Veri Koruma Yönetmeliği) ayrıca AB Klinik Araştırma Düzenlemelerine uygun olarak yapılıyor.

NLP ayrıca Bilgisayarla Görme Teknolojisi

Massiayrıca Bio, NLP (Neuro-Linguistic Programming) ayrıca bilgisayar taraması (Computer Vision) dahil olmak üzere çeşitli yapay zeka algoritmalarını kullanarak dünyanın her yerinden gelen klinik araştırma verilerini hasta verileriyle eşleştiriyor. Massiayrıca Bio’nun uçtan uca AI teknolojisi sayesinde hastalar dakikalar içinde kendileri için en uygun tedavi yöntemine ulaşabiliyor.

Tüm bu özellikler Massiayrıca Bio’yu özel kılıyor ayrıca Masiayrıca Bio sağlık sektörü için olağanüstü teknoloji destekli hizmetler ayrıca büyük bir veri platformu sağlayarak, dünya çapındaki klinik deneylerdeki darboğazları çözüyor. Şirket kullandığı tüm teknolojileri kanser hastalarının yaşamlarını iyileştirmek için kullanıyor, aynı zamanda hastane ağlarına ayrıca ilaç şirketlerine de hizmet veriyor.

Şu anda 12 ülkede 60 bin kanser hastasına ulaşan Massiayrıca Bio, en uygun tedavi yöntemlerini bularak daha geniş coğrafyalara hızla yayılmayı ayrıca bu hastalığı haritadan yok etmeyi amaçlıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu