tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9552
ALTIN
2.325,66
BIST
9.080,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Manisalı çiftçiler, Tarım Cebimde uygulamasından memnun

Tarım ayrıca Orman Bakanlığı tarafınca 1 Ocak’ta hizmete sunulan “Tarım Cebimde” mobil uygulaması Manisalı çiftçileri memnun etti.

Manisalı çiftçiler, Tarım Cebimde uygulamasından memnun
24.01.2023 00:24
0
A+
A-

Şehzadeler ilçesinde büyükbaş hayvan besiciliği yapan Süreyya Çalışır, Tarım ayrıca Orman Bakanlığı ile yaptıkları tüm işlemlerde kendilerine yardımcı olan uygulamayı çok beğendiğini söyledi.

Çalışır, Tarım ayrıca Orman Bakanı Vahit Kirişci’nin sosyal medyada yaptığı paylaşımla haberdar olduğu uygulamayı hemen cep telefonuna indirip kullanmaya başladığını ifade etti.

Tarım Cebimde ile hayvanlarının aşılarını ayrıca diğer işlemlerini eksiksiz takip edebildiğini belirten Çalışır, şöyle konuştu:

“Hayvancılık sektörü, hayvanların başından ayrılmamayı gerektiren bir sektör. Dili ayrıca ağzı söylemez dediğimiz hayvanlarımızın bizlere bir tabiliği var. Bu işlemler için bakanlığa, ilgili müdürlüklere gitmemize, sırada beklememize gerek kalmadan direkt bir tuşla oturduğum yerden, hayvanlarımdan uzaklaşmadan yapabiliyorum. Çünkü hayvanlardan uzaklaşmak her türlü riski getirir. Burada birbirleriyle oynarken bile birbirlerini sakatlayabilirler, sıkışıp, kayıp düşebilirler. Bu sayede biz bulunduğumuz ortamdan hiç ayrılmadan tarım ayrıca hayvancılık anlamındaki her şeyimizi telefonlarımızdan halledebilecek duruma geldik. Tarım ayrıca Orman Bakanlığımıza ayrıca yazılım ekibine teşekkürü borç biliriz.”

Manisa’da 11 yıldır sebze üreten Yusuf Köroğlu da uygulamanın zamandan ayrıca maliyetten tasarruf sağladığına işaret ederek şöyle dedi:

“Bu uygulamayla İl Tarım ayrıca Orman Müdürlüğüne gitmeden, kolay bir şekilde Çiftçi Kayıt Sistemi verilerimizi düzenleyebiliyoruz. Diğer yandan alacağımız desteklerin takvimi yazıyor. Önceki yıllarda aldığımız desteklemeler yazıyor. Bu sene ilk defa karnabahar ayrıca brokoli ekmiş bulunuyoruz. Hiç İl Tarım ayrıca Orman Müdürlüğüne gitmeden bunları gösterebiliyoruz. Aynı zamanda mısır, pamuk ayrıca üzüm de yetiştiriyoruz. Bunların yenilemesini internet üzerinden kolay bir şekilde yapıyoruz. Bu uygulamanın yeni eklentilerle daha da güzelleşeceğinize inanıyoruz.”

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu