tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3212
EURO
35,0797
ALTIN
2.300,60
BIST
9.066,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Malkara Kent Konseyi Gençlik Meclisi Çevre Temizliğine Dikkat Çekti

Malkara Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafınca Çevre Temizliğine dikkat çekmek amacıyla 26 Temmuz 2022 Salı günü Malkara Sanayi Sitesinde Çevre …

Malkara Kent Konseyi Gençlik Meclisi Çevre Temizliğine Dikkat Çekti
26.07.2022 17:06
0
A+
A-

Malkara Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafınca Çevre Temizliğine dikkat çekmek amacıyla 26 Temmuz 2022 Salı günü Malkara Sanayi Sitesinde Çevre Temizliği Etkinliği düzenlendi.

Çevre temizliğine farkındalık yaratmak için düzenlenen etkinlikte; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Meclis Üyeleri Bahadır Uysal, Gökhan Doğan, Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay, Malkara Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Rasim Avcı, Malkara Sanayi Sitesi Başkanı Arif Kızıl ayrıca Malkara Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üyeleri yer aldı.

Çevre temizliği özelinde farkındalık oluşturmak istediklerini aktaran Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay; “Çevre temizliğine dikkat çekmek amacıyla Malkara Kent Konseyi Gençlik Meclisimiz tarafınca organize edilen çevre temizlik etkinliğimiz amacına ulaştı. Bundan sonra da çevre konusundaki farkındalığı arttırmak üzere sık sık bu tip saha çalışmalarına devam edeceğiz. Malkara Kent Konseyimiz adına katılan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.” dedi.

Çevre Temizlik Etkinliği ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; Çevre Temizliğine dikkat çekmek amacıyla Malkara Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üyelerimiz tarafınca Malkara Sanayi Sitesinde düzenlenen çevre temizliği etkinliğine katıldık.

Hem çevre kirliliğini hem de görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak amacıyla vatandaşlarımıza örnek olacak olan projeye imza atan Malkara Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanımız Rasim Avcı’ya, Malkara Kent Konseyi Başkanımız Hasan Akçay’a, Malkara Sanayi Sitesi Başkanımız Arif Kızıl’a, Malkara Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üyelerimize ayrıca onlara destek veren sanayi esnafımıza teşekkür ediyorum.

Hemşehrilerimizden çevremize karşı daha duyarlı olmalarını rica ediyorum. Unutmayalım geleceğimize bırakacağımız en büyük miras temiz bir çevredir. Her şey daha temiz bir Malkara için.” dedi.

Çevre Temizlik etkinliğine katılan Malkara Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üyeleri hem çevre kirliliğini hem de görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak amacıyla 2 saat boyunca 50 büyük poşet çöp topladılar. Malkara Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üyeleri bir daha bu çevre kirliliğinin tekrarlanmaması için çevreyi kirleten vatandaşlarımızın çevreye karşı daha duyarlı olmaları özelinde çağrıda bulundular.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu