tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3291
EURO
35,0497
ALTIN
2.284,40
BIST
8.980,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Maceraseverlerin Yeni Adresi Çiğli Olacak

Çiğli “Macera Parkına” Kavuştu

Maceraseverlerin Yeni Adresi Çiğli Olacak
23.12.2022 00:02
0
A+
A-

Çiğli “Macera Parkına” Kavuştu

Çiğli Belediyesi şirketi Çiğli Gıda ile Joy Made Adventure iş birliğinde projelendirilen Akvaryum Macera Parkı düzenlenen törenle hizmeti girdi. Törende konuşan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Çiğli’deki değişimi tüm İzmir görecek” ifadesini kullandı.

Ataşehir Mahallesi’nde bulunan Akvaryum Kafe Restoran ile Kent Hastanesi arasında kalan 3 dönüm arazi üzerine projelendirilen Akvaryum Macera Parkı; Tırmanma, Zipline, Köprü Parkuru, Su Bisikleti, Tırmanma Duvarı, Trambolin ayrıca Atış Parkuru gibi birçok farklı etkinlik alanıyla maceraseverlerin hizmetinde olacak.

Başkan Gümrükçü: “20 Milyonluk katma değer yarattık”

Macera Parkının kente sağlayacağı değerin altını çizen Başkan Utku Gümrükçü, “Turizm ayrıca eğlence merkezi açısından oldukça uygun olan bu alanı Macera Parkı amacıyla değerlendirmek istedik. Joy Made Adventure markası ile iş birliği yaparak İzmir’deki 4. Macera Parkını hizmete açtık. Çiğlili gençler başta olmak üzere İzmir’in dört bir yanında gençler enerjilerini atmak için ilçemize gelecekler. Çiğlimize katma değer sağlayacak 20 milyon TL değerindeki bu güzel yatırımın parçası olmaktan dolayı mutluyuz” diye konuştu.

“Çiğli Belediyesi de cirodan pay alacak”

İzmir’in Kuzey bölgesinde olmayan bir hizmeti vatandaşlarla buluşturduklarını ifade eden Gümrükçü, “Bayraklı, Menemen, Aliağa, Bergama, Dikili ayrıca Foça’da olmayan bir yatırımı kentimize kazandırdık. Eğlence hizmetinin yanında önemli bir istihdam imkanı da sağlayacak. Parkın bulunduğu arsa Meclisimizde oy birliği ile Çiğli Gıda şirketine devredildi. Arsadan elde edilecek kira gelirinin yanı sıra cirodan da pay alacağız” dedi.

“Çiğli’yi hak ettiği yere getirmek için çalışıyoruz”

Çiğli’nin gelişim ayrıca değişim sürecinin devam ettiğini vurgulayan Başkan Gümrükçü, “Çiğli, eğitimden sanata, spordan turizme hayatın her alanında bir değişim ayrıca gelişim süreci yaşıyor. Macera Parkı, kentimize kazandırdığımız yatırımların ne ilki ne de sonu olacak. Parkın hemen Arka tarafında İZTİK Spor Salonu, yanında Akvaryum Kafe Restoran, 300 metre ilerisinde ise Uzay, Astronomi ayrıca Havacılık Merkezimiz yer alıyor. Ataşehir Mahallesi tramvayın hizmete girmesiyle birlikte Menemen, Bayraklı ayrıca Karşıyaka ilçelerinin tamamına hitap eden bir eğlence merkezi haline gelecek. Çiğli’yi hak ettiği yere ulaştırmak için bizlerle iş birliği ayrıca istişare içerisinde çalışan meclis üyelerimize ayrıca 6’lı masa ilçe başkanlarımıza teşekkürü borç biliyorum. İlçemizdeki değişim tüm İzmir’e ilham kaynağı olacak” ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu