tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3799
EURO
35,1599
ALTIN
2.323,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

LPG Sektörü’nden “denetim” çağrısı

Sözleşmesiz tüp satışı yapanların engellenmesi için bir araya geldiler LPG Bütangaz sektörünün temsilcileri, artan sorunlarına çözüm önerileri …

LPG Sektörü’nden “denetim” çağrısı
12.08.2022 16:36
0
A+
A-

Sözleşmesiz tüp satışı yapanların engellenmesi için bir araya geldiler

LPG Bütangaz sektörünün temsilcileri, artan sorunlarına çözüm önerileri geliştirmek üzere, İzmir Ticaret Odası’nda bir araya geldi. Sözleşmesiz olarak tüp satışı yapan işyerlerinin faaliyetlerinin yerel otoriteler tarafınca gerçekleştirilecek denetim uygulamaları yoluyla engellenmesinin sağlanabileceğini ifade eden sektör temsilcileri, toplantıya katılan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Belediyesi, Karabağlar Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü temsilcileri ile görüş alışverişinde bulundu.

İzmir Ticaret Odası’nda (İZTO) düzenlenen “LPG Bütangaz Sektöründe Yaşanan Sorunlar ayrıca Çözüm Önerileri Toplantısı”, İZTO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şahin Çakan, İZTO Meclis Üyeleri Saffet Erdil ayrıca Onur Yaman, 58. Akaryakıt, Lpg ayrıca Madeni Yağlar Grubu Meslek Komitesi Başkanı Ahmet Meriç Değer, Komite Başkan Yardımcısı Berkant Gündüz, İZTO Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa Tanyeri, İl Sağlık Müdürlüğü, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Belediyesi, Karabağlar Belediyesi temsilcileri ile sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

ÇAKAN: “SEKTÖRÜN SORUNLARININ ÇÖZÜLECEĞİNE İNANIYORUZ”

Sektörel alanda yaşanan sorunlar ayrıca çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunmak için bir araya geldiklerini belirten İZTO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şahin Çakan, “Daha önce akaryakıt sektörünün sorunlarını değerlendirmek üzere yaptığımız toplantıda dile getirilen hususlara ilişkin olumlu sonuçlar elde ettik. Bu toplantının sonucunda da benzer şekilde sektörün sorunlarının çözümüne yönelik gelişmeler yaşanacağına inanıyorum” dedi.

“TALEPLERİN TAKİPÇİSİYİZ”

Komiteden gelen talepler hakkında bilgilendirme veren Çakan; “12 kilogram tüplerin ev ayrıca işyerlerine teslimi ayrıca bağlantılarının sertifika sahibi, bu konuda eğitim almış personel tarafınca yapılması güvenlik açısından son derece önemli, bu nedenle herhangi bir can ayrıca mal kaybı yaşanmaması için bu konuda denetimlerin sıklaştırılmasının faydalı olacağını düşünüyoruz. Bütangaz tüplerin terör olaylarında kullanıldığını üzülerek görüyoruz. Buna fırsat vermemek için bu konuda önlem alınması büyük önem arz ediyor. Sizlerden gelen her türlü konuyu çözüm önerileriyle birlikte ilgili Bakanlıklar, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İlçe Belediyelerine iletmeye ayrıca takipçisi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

LOJİSTİK DESTEK VERİLSİN, PARK CEZASI UYGULANMASIN

Sektör temsilcilerinin aktardığı sorunların başında şehir içinde tüp bayilerinin kullanımı amacıyla bayilerin bulunduğu adreslere en yakın bölgelerde depolar oluşturulması, lojistik destek sağlanması vardı. Vatandaşın temel ihtiyacını karşılamaya yönelik gerçekleştirilen bu hizmet için kolaylık sağlanması gerektiği ifade edildi.

Trafik polislerinin, tüp dağıtımı sırasında kamusal hizmet veren, evlere servis yapan bayi araçlarına park cezası uygulamasından dolayı mağdur olduklarını belirten üyeler, bayi araçlarına kısa süreli park için kolaylık sağlanmasını taleplerini de dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu