tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3395
EURO
35,0953
ALTIN
2.240,55
BIST
8.900,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Gök Gürültülü
11°C
Perşembe Az Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

Lova Rahatlık ve İnovasyon Merkezi Açıldı

Lova Yatak, farklı vücut anatomileri ayrıca yatış pozisyonlarına yönelik bilim insanlarının araştırma yaptığı, “Lova Rahatlık ayrıca İnovasyon …

Lova Rahatlık ve İnovasyon Merkezi Açıldı
05.10.2022 17:21
0
A+
A-

Lova Yatak, farklı vücut anatomileri ayrıca yatış pozisyonlarına yönelik bilim insanlarının araştırma yaptığı, “Lova Rahatlık ayrıca İnovasyon Merkezi”nin açılışını gerçekleştirdi.

Rahat uyku uzmanı Lova Yatak, Ankara ODTÜ-ASO Teknopark’ta Türkiye Fizyoterapistler Derneği, Hacettepe Üniversitesi bilim insanları ayrıca Ar-Ge mühendislerini bir araya getirdiği Lova Rahatlık ayrıca İnovasyon Merkezi’nin açılışını yaptı. Sanayi ayrıca Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Çanakkale milletvekili Jülide İskenderoğlu, Konya milletvekili Ziya Altunyaldız, ASO Teknopark Genel Müdürü Hasan Turgut, Türkiye Fizyoterapistler Derneği başkanı Tülin Düger ayrıca TFD yönetim Kurulu Üyeleri, Lova Yatak Marka ayrıca Satış Direktörü Ayhan Özcan, devlet erkanı ayrıca basının yoğun katılımıyla gerçekleşen açılışı Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan gerçekleştirdi.

Lova Yatak, geçtiğimiz yıl, Türkiye’de ayrıca dünyada bir ilke imza atarak Türkiye Fizyoterapistler Derneği ile yaptığı işbirliğiyle, mağazalarında fizyoterapist istihdamına başladı. Fizyoterapistlerin yaptığı ücretsiz postür analizi doğrultusunda, müşterilerin ihtiyacına yönelik en doğru yatağı ayrıca yastığı sağlıklı bir uyku için tercih edebilme fırsatına sahip oluyor. Bu projeyi bir İnovasyon ayrıca Ar-Ge Merkezi ile geliştiren Lova Yatak’ın Ankara ODTÜ- ASO Teknopark’taki açılışında konuşan Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, “Türkiye Fizyoterapistler Derneği ile Dünyada ayrıca Türkiye’de bir ilke imza attık. Şimdi yeni bir ilke daha damgamızı vuruyoruz. Lova Rahatlık ayrıca İnovasyon Merkezi’mizde, farklı vücut yapıları ayrıca uyku alışkanlıklarını karşılayabilecek bilimsel temellere dayalı bir ürün portföyü oluşturuyoruz. Farklı vücut anatomilerini ayrıca farklı uyku alışkanlıklarını analiz ederek, her bir yatak, yastığı ayrıca destek ürünleri bilimsel temellere dayandırarak tasarlıyoruz. Bu amaca hizmet etmesi için değerli hocalarımızla birlikte 10 bin sensörlü basınç ayrıca hareketleri ölçen, analiz eden özel bir sistem tasarlatarak Ar-Ge merkezimizde konumlandırdık. Müşterilerimizi gerçekten çok memnun kalacakları, rahat edecekleri yatak ayrıca yastıklarla buluşturup uyku kalitelerini ayrıca aslında yaşam kalitelerini arttıracak bir portföy oluşturmak hedefimiz. Bugüne kadar, Lova Yatak markamız ile yurt içinde münhasır ayrıca corner mağazalar olmak üzere toplamda 521, yurt haricinde ise 5 mağazaya ulaştık. 2022 yılsonuna kadar münhasır mağaza hedefimizi 100 olarak belirledik. Hedefimiz tüm Türkiye’yi ayrıca Dünya’yı bu rahatlıkla buluşturmak” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu