tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3675
EURO
34,9594
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Liv Hospital ve Demir Sağlık’tan Sağlıl Turizminde Dev İş Birliği

Misafir odaklı yaklaşımı ayrıca tecrübeli hekim kadrosuyla multidisipliner hizmet sunan Liv Hospital, sağlık sigortalarında yılların tecrübesine sahip, yeniliklerin öncüsü Demir Sağlık; ile güçlerini birleştirdi.

Liv Hospital ve Demir Sağlık’tan Sağlıl Turizminde Dev İş Birliği
19.01.2023 00:42
0
A+
A-

Misafir odaklı yaklaşımı ayrıca tecrübeli hekim kadrosuyla multidisipliner hizmet sunan Liv Hospital, sağlık sigortalarında yılların tecrübesine sahip, yeniliklerin öncüsü Demir Sağlık; ile güçlerini birleştirdi. Liv Hospital artık yurt dışından gelen misafirlerini, Demir Sağlık tarafınca geliştirilen ‘Sağlık Turizmi Güvence Sigortası’ ile teminat altına alacak. 

Liv Hospital ayrıca Demir Sağlık ayrıca Hayat Sigorta Türkiye’de bir ilke daha imza atarak, ‘Sağlık Turizmi Güvence Sigortası’nı sağlık turizmi müşterilerinin kullanımına sundu. ‘Sağlık Turizmi Güvence Sigortası’ ürünü için güçlerini birleştirdi.

Bu yeni iş birliği kapsamında Liv Hospital yurt dışından gelen misafirlerini ‘Sağlık Turizmi Güvence Sigortası’ ile teminat altına alacak. Poliçe kapsamında Liv Hospital’a sağlık turizmi amaçlı gelen hastaların geçireceği operasyon sonrası oluşabilecek tıbbi literatürde tanımlı komplikasyonların tedavisi için gerekli masraflar karşılanacak.

Ameliyat sonrası oluşabilecek komplikasyonlar güvence altında

Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti, Demir Sağlık, ‘Sağlık Turizmi Güvence Sigortası’ kapsamında Liv Hospital’ın Türkiye’ye gelen yabancı hastalarını ameliyat sonrası oluşabilecek komplikasyon güvencesi verdiğine dikkat çekti.  

Meri İstiroti “Yurtharicinde ülkemize ameliyat için gelen hastalara özellikle diş, göz, saç ekimi, cerrahi (Ortopedi, jinekoloji, genel cerrahi, estetik cerrahi, KBB, Çocuk Cerrahisi, Göğüs Cerrahisi),  kalp ayrıca damar cerrahisi olmak üzere 5 farklı plan dahilinde hizmet verecek bu poliçe sektörde bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Aslında hastalarımıza verdiğimiz hizmete olan tam güvenimizin de bir göstergesidir” dedi. 

Poliçe kapsamında yatarak tedavinin yanı sıra uçak bileti ayrıca konaklama masrafları teminatı da sunuluyor. Kullanıcılarına 6 aylık süre boyunca kapsamlı bir güvence sağlayan poliçe, sahip olduğu fiyat avantajı ile de satın alma kolaylığına sahip. 

Ve bu poliçe ile sigortalılar kendi ülkesinde müdahale teminatı, refakatçi teminatından faydalanma fırsatı elde ederken, Demir Sağlık seyahat sağlık sigortası ile de güvence altına alınacak. 

Türkiye’deki ilk ‘Sağlık Turizmi Güvence Sigortası’ 

Gerçekleştirdikleri iş birliği ile ilgili konuşan Demir Sağlık ayrıca Hayat Sigorta CEO’su Viktor Hodara, ‘Sektörde sağlık sigortalarında önemli bir yere sahip güçlü bir oyuncuyuz. Bu güçle ayrıca Türkiye’nin çok önemli bir sağlık turizmi ülkesi haline geldiği gerçeğinden yola çıkarak, ‘Sağlık Turizmi Güvence Sigortası’nı kullanıma sunduk ayrıca böylece Türkiye’de bir ilke daha imza atmış olduk.

Bu poliçe, ülkemize sağlık turizmi amaçlı gelen hastaların geçireceği operasyon sonrası oluşabilecek komplikasyonlara karşı güvence sunmasının yanı sıra; sigortalılarımıza kendi ülkesinde müdahale teminatı, refakatçi teminatı ayrıca seyahat sigortası imkanı da sağlıyor. Hem acentelerimiz hem de healthtourism.demirsaglik. online satış sayfamız üzerinden dünyanın her yerindeki müşterilerimiz bu ürüne kolayca ulaşarak hemen satın alıp kullanmaya başlayabiliyor.

Bizim için çok önemli olan bu ürünün uzun yıllardır birlikte çalıştığımız kurumlardan biri olan sağlık dünyasının değerli markası Liv Hospital ile yaptığımız bu iş birliği ile geniş kitlelere sunulacak olmasını son derece önemsiyoruz ” dedi. 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu