tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5993
EURO
34,8293
ALTIN
2.495,94
BIST
9.463,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Lise öğrencileri BİLGİ’nin yaz okulu ile geleceğe hazırlanacak

İstanbul Bilgilendirme Üniversitesi 9’uncu, 10’uncu, 11’inci ve 12’nci sınıf lise öğrencilerine yönelik 8-19 Ağustos 2022 tarihlerinde …

Lise öğrencileri BİLGİ’nin yaz okulu ile geleceğe hazırlanacak
22.07.2022 13:36
0
A+
A-

İstanbul Bilgilendirme Üniversitesi 9’uncu, 10’uncu, 11’inci ve 12’nci sınıf lise öğrencilerine yönelik 8-19 Ağustos 2022 tarihlerinde santralistanbul Kampüsü’nde “BİLGİLENDİRME Lise Yaz Okulu” düzenliyor. Akıllı Teknolojiler, Dünden Bugüne Ekonomi, İşletme Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar, Sosyal Bilimlere Giriş, Önce Sağlık başlıklı programları ihtiva eden Yaz Okulu öğrencilere yenilikçi bir yaklaşımla geleceğin yetkinliklerini kazandırmayı hedefliyor

İstanbul Bilgilendirme Üniversitesi, lise öğrencilerine yönelik olarak 8-19 Ağustos 2022 tarihlerinde santralistanbul Kampüsü’nde “BİLGİLENDİRME Lise Yaz Okulu” düzenliyor. BİLGİLENDİRME Lise Yaz Okulu’nda Akıllı Teknolojiler, Dünden Bugüne Ekonomi, İşletme Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar, Sosyal Bilimlere Giriş, Önce Sağlıkbaşlıklı programlar düzenlenecek.

BİLGİLENDİRME Lise Yaz Okulu’nda gençlerin hızla değişen dünyada geleceğe hazırlanması, yeni yetkinlikler kazanması, üniversite hayatına geçişte meslek seçimleri için desteklenmesi amaçlanıyor.

Lise öğrencileri BİLGİLENDİRME Lise Yaz Okulu kapsamında seçtikleri program dahilinde derslere katılarak okumak istedikleri bölüm ile ilgili izlenim edinebilecek ve sosyal aktivitelerle üniversite hayatını deneyimleyebilecek. Yaz Okulu’na başvurular 1 Ağustos 2022 tarihine kadar devam ediyor.

Dijital pazarlamadan kripto paraya, nanoteknolojiden çevre tarihine birçok konu işlenecek

İşletme Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar Programı’nda pazarlamanın temelleri ve tüketici davranışlarından dijital pazarlama tekniklerine, fintech ve finansal piyasaların geleceğinden dijitalleşme ve endüstri 4.0’a kadar geniş yelpazede konuları içeren dersler işlenecek.

Akıllı Teknolojiler Programı’nda ise öğrenciler, analog elektronik, makine öğrenmesi, Python kodlama, gömülü sistemler, nanoteknoloji, ses ve görüntü işleme, sistem analizi ve optimizasyon teknikleri, kuantum bilgisayarları ve kuantum hesaplamaları alanlarında derslere katılma imkânına sahip olacak.

Dünden Bugüne Ekonomi Programı’nda ise öğrenciler dijital ekonomiden iktisat tarihine, finans piyasalarının geleceği ve kripto paradan iklim değişikliğinin ekonomik etkilerine kadar çok çeşitli konularda alacakları dersler ile ekonominin farklı boyutları hakkında detaylı bilgilendirme sahibi olacak.

Sosyal Bilimlere Giriş Programı ise uluslararası ilişkiler, çevre ve hayvanların tarihi,21. yüzyıl müziği, mit ve trajedilerin çağdaş edebiyata etkileri, dilbilim ve çocuk terapisi gibi farklı alanlarda öğrencilere sosyal bilimlerin temel konuları hakkında bilgilendirme sahibi olma imkânı sunacak. Ayrıca program kapsamında BİLGİ Göç Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Sivil Toplum Çalışmaları Eğitim ve Araştırma Merkezi, Sosyoloji ve Eğitim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (SEÇBİR), Avrupa Birliği Enstitüsü çeşitli seminerler verilecek.

Sağlık alanında da “Önce Sağlık” başlıklı programı sunan yaz okulu, insanın yapısal özelliklerinden fizyoterapi ve rehabilitasyona, sağlıklı beslenme yollarından su içi egzersiz ve aktivitelere kronik hastalıkların yönetiminden sağlığı geliştirme yöntemlerine kadar geniş yelpazede derslerle lise öğrencilerine sağlık alanında temel bilgilendirme sağlamayı amaçlıyor.

1 Ağustos’a kadar başvuruların devam ettiği BİLGİLENDİRME Lise Yaz Okulu’nu başarıyla tamamlayan öğrenciler katılım belgesi almaya hak kazanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet