tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3684
EURO
34,9598
ALTIN
2.325,27
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Lionel Messi’nin yeni partneri Bitget oldu

Spor ayrıca kripto dünyasını buluşturan bu ortaklık her iki dünyaya da fayda sağlayacak bir sürekliliği işaret ediyor Lider global kripto para …

Lionel Messi’nin yeni partneri Bitget oldu
21.10.2022 14:41
0
A+
A-

Spor ayrıca kripto dünyasını buluşturan bu ortaklık her iki dünyaya da fayda sağlayacak bir sürekliliği işaret ediyor

Lider global kripto para borsası Bitget, Arjantin’in futbolcusu ayrıca yedi Ballon d’Or ödülü kazanarak rekor kıran Lionel Andrés Messi ile bir partnerliğinin başladığını duyurdu. Duyuru, Futbol Dünya Kupası turnuvasından bir ay önce bir film prodüksiyonu ile Bitget ayrıca Messi arasındaki etkileşimi başlatıyor.

Leo Messi olarak da bilinen Lionel Andrés Messi, en popüler ayrıca yaygın olarak tanınan spor yıldızlarından biri ayrıca 6 Avrupa Altın Ayakkabı sahibi. Kasım ayında Messi, bu yıl Katar’ın ev sahipliği yaptığı 5. Dünya Kupası’nda Arjantin milli takımının kaptanı olarak yer alacak.

2018 tarihinde kurulan Bitget, temel özellikleri olarak yenilikçi ürünler ayrıca social trading hizmetleri ile lider bir kripto para borsasıdır. Social trading amiral gemisi ürünü Tek Tıkla Copy Trade, Bitget’in kripto sosyal işlemlerdeki uzun vadeli çabalarını ayrıca başarılarını yansıtarak yaklaşık 1,1 milyon takipçisi ile 55.000’den fazla profesyonel traderı bir araya getirdi.

Bu partnerlik sayesinde Bitget, Messi hayranlarına Web 3.0’ı ayrıca borsada kripto işlem potansiyelini keşfetmeleri için eşsiz bir fırsat verecek. Partnerliğin her iki taraf için de kripto para ayrıca futbolun ötesine geçerek daha etkili çabalar göstermesine izin vereceği özelinde ortak bir anlayış var.

Bitget Yöneticisi Gracy Chen, “Seçtiğimiz partnerliklerde platform topluluğumuzun çeşitliliğini ayrıca zenginliğini yansıtmaya çalışıyoruz. Biz Web 3’ü sporseverlere açıyoruz; onlar sahayı kripto traderlarına açıyorlar. Ayrıca hepsinden önemlisi, ihtiyacı olanlara yardım etmek için kaynaklarımızı bir araya getiriyoruz. Başka bir şekilde hayal edemiyorum.”

Geçen yıl boyunca Bitget, kendi sektörlerinin en üst seviye takımları ayrıca kuruluşlarıyla ortaklık kurdu. İtalya’nın en köklü futbol kulübü Juventus’tan, Türk güç merkezi Galatasaray Futbol Kulübüne, espor devi Team Spirit’den, birinci sınıf uluslararası espor turnuvaları ayrıca etkinlikleri organizatörü PGL’e kadar Bitget, dünya çapında bir partner ağı sağlamaya kararlı.

Chen, Messi ile olan partnerlik hakkında, “Futbol Dünya Kupası yaklaşırken Messi, Arjantin’i yeni bir zafere taşıyacak. Özellikle kariyerinin bu noktasında onunla partner olmaktan onur duyuyoruz ayrıca böyle bir gücün bizimle işbirliği yapmasından heyecan duyuyoruz. Efsane, GOAT ayrıca aynı zamanda hayırsever, aktivist ayrıca hümanist biri olan Messi ile daha yakından tanışmayı dört gözle bekliyoruz. Geleceğe yönelik gerçek, kalıcı bir etki yaratmak için onunla birlikte çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyoruz.”

Leo Messi partnerlik hakkında “Kripto dünyasına katılmamı sağlama konusundaki coşkuları için Bitget’e teşekkür etmek istedim. Her iki tarafın da spor taraftarlarına web 3’ü sunmanın yanında bambaşka yenilikleri harekete geçirebileceğine güveniyorum”. açıklamasını yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu