tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3753
EURO
35,0555
ALTIN
2.326,55
BIST
9.096,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Lexus Sailing Team İlk Yarışıyla “İstanbul’da Yelken Açtı”

Premium otomobil üreticisi Lexus, yeni kurulan yelken takımı ile prestijli Bosphorus Cup’a yeni bir soluk getirdi. Birçok önde gelen yelkencinin …

Lexus Sailing Team İlk Yarışıyla “İstanbul’da Yelken Açtı”
28.09.2022 19:51
0
A+
A-

Premium otomobil üreticisi Lexus, yeni kurulan yelken takımı ile prestijli Bosphorus Cup’a yeni bir soluk getirdi. Birçok önde gelen yelkencinin mücadele ettiği ayrıca Türkiye’nin dünyaya ihraç ettiği en büyük spor organizasyonlarından biri olarak gösterilen Bosphorus Cup’ta Lexus Sailing Team de ilk kez yer aldı. 21. kez düzenlenen organizasyonda yerli ayrıca yabancı toplam 900 yelkenci mücadele etti. Lexus, üzerinde markanın logosunu ayrıca sloganı “Experience Amazing” yazısını taşıyan tekneyle otomobilleri gibi farklı deneyimleri su üstünde de yaşattı.

30 kişilik bir ekipten oluşan Lexus Sailing Team, Lexus çalışanları tarafınca kuruldu. Sezon içerisinde Lexus müşterilerinin de yarışacağı Lexus Sailing Team, 2022 yılı sonuna kadar eğitim ayrıca antrenman programıyla birlikte toplam 10 yarışa katılmayı hedefliyor.

İstanbul’un eşsiz manzarasıyla birlikte güzel görüntüler oluşturan Bosphorus Cup’ın ilk yarışını sorunsuz bir şekilde tamamlayan Lexus Sailing Team’in yer aldığı klasmanda 50’ye yakın tekne bulunuyor.

Bir yaşam tarzı markası olan Lexus, farklı etkinliklerde kendisini göstermeye devam ediyor. Lexus Sailing Team’in gelecek yarışlarına Lexus markasının müşterileri de katılarak eşsiz bir deneyim yaşayacaklar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu