tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,51
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Lenovo’nun yeni nesil ürünleri üstün performans, çok yönlülük ve kullanım kolaylığı sağlayan özellikler sunuyor

Teknoloji devi Lenovo, CES® etkinliğinde kullanıcıların tutkularına vakit ayırarak günlük hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak için tasarlanan dikkat çekici özellikler ayrıca geliştirmelerle dolu en yeni nesil tüketici cihazlarını tanıttı.

Lenovo’nun yeni nesil ürünleri üstün performans, çok yönlülük ve kullanım kolaylığı sağlayan özellikler sunuyor
22.01.2023 00:44
0
A+
A-

Teknoloji devi Lenovo, CES® etkinliğinde kullanıcıların tutkularına vakit ayırarak günlük hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak için tasarlanan dikkat çekici özellikler ayrıca geliştirmelerle dolu en yeni nesil tüketici cihazlarını tanıttı. Lenovo, yeni Yoga, ThinkPad, ThinkBook, Lenovo Legion, IdeaPad ayrıca IdeaCentre serisi yeni nesil bilgisayarları ayrıca Lenovo Tab Extreme, Project Chronos cihazı ayrıca daha fazlasıyla portföyünü güçlendiriyor. Aralarında performans odaklı ayrıca taşınabilir beş yeni IdeaPad dizüstü bilgisayar, şık ayrıca kompakt bir IdeaCentre masaüstü bilgisayar ayrıca 9 inç Lenovo tabletin bulunduğu cihazlar, günümüz tüketicisinin mobil yaşam tarzına uygun tüm alanlar ayrıca mekanlar düşünülerek tasarlandı. Daha akıllı teknolojiler sunan yeni ürünler, kullanıcıların çalışırken, öğrenirken, yaratıcı içerikler hazırlarken veya yalnızca şehir dışındaki arkadaşlarıyla görüşürken ihtiyaç duyduğu hızı, çok yönlülüğü ayrıca rahatlığı bir arada sunuyor.

Teknolojinin öncüsü Lenovo, CES etkinliğinde herkes için daha akıllı teknolojiler sunan en yeni nesil tüketici cihazlarını tanıttı. Lenovo, yeni Yoga, ThinkPad, ThinkBook, Lenovo Legion, IdeaPad ayrıca IdeaCentre serisi yeni nesil dizüstü ayrıca oyun bilgisayarları ile Lenovo Tab Extreme, Project Chronos cihazı ayrıca daha fazlasıyla portföyünü güçlendiriyor. 

Lenovo, yeni nesil IdeaPad Pro 5/5i, IdeaPad Slim 5/5i, IdeaCentre Mini 5i, Lenovo Tab M9 ayrıca aksesuarları ile üstün teknolojiler sunuyor. Yeni nesil IdeaPad Pro 5i ayrıca IdeaPad Pro 5, gelişmiş performans özellikleriyle kullanıcı deneyimini iyileştirirken, en yeni IdeaPad Slim 5i ayrıca IdeaPad Slim 5 dizüstü bilgisayarlar, daha büyük ekran boyutları ayrıca OLED seçeneğinin yanı sıra kullanım kolaylığı için daha büyük bir dokunmatik yüzeyle karşımıza çıkıyor. 

Daha akıllı daha güçlü 

Yoga Book 9i, Yoga AIO 9i. Yoga Slim 6i (14”, 8) ürünleri taşınabilir ayrıca daha güçlü Yoga ürünleri olarak sunulurken, 13. Nesil Intel işlemcilerle Yoga 9i (14”, 8) ayrıca Yoga Slim 7i Carbon (13”, 8) üretkenlik, yaratıcılık ayrıca çok yönlülükte yüksek performans sağlıyor. Yoga 6 (13”, 8) dizüstü bilgisayarlar ise en son AMD Ryzen™ 7000 serisi işlemciler ayrıca gelişmiş batarya süreleriyle uzaktan çalışmada mükemmel performans sunuyor. Lenovo Tab Extreme ayrıca Lenovo Smart Paper evde, okulda ayrıca dilediğiniz her yerde akıllı yardımcınız oluyor. Lenovo Tab Extreme, Lenovo’nun en büyük ayrıca en güçlü tableti olarak sunuluyor.  Lenovo’nun sunduğu üstün teknolojik özelikler sunan ürünler arasında sırasıyla, ThinkPad X1 dizüstü bilgisayarları, yeni ThinkBook Plus ürünleri, çok daha güçlü Lenovo Legion Pro 7 ayrıca 7i (16”, 8) oyun bilgisayarları ayrıca Lenovo Legion Pro 5 ayrıca 5i (16”, 8) oyun bilgisayarları yer alıyor. 

İnovasyon Ödülleri 

Dünyanın en büyük teknoloji Fuarı sadece en son teknoloji ürünlerini sunmakla kalmadı, yeni teknolojiler ayrıca tasarımların ödüllendirildiği “CES 2023 Innovation Awards” ile inovasyon vizyonu doğrultusunda en iyileri de açıkladı. CES 2023 İnovasyon Ödülleri kapsamında Lenovo, üstün ayrıca yenilikçi özellikleriyle bir dizüstü bilgisayarı olarak Lenovo YogaBook 9i, görüntünüzü ayrıca hareketlerinizi yakalayabilen ayrıca bunları doğrudan sanal gerçekliğe gönderebilen akıllı cihaz olarak Project Chronos ve katlanabilir güçlü ayrıca dayanıklı bilgisayar ThinkPad X1 Fold ürünleriyle ödül sahibi oldu. 

Yüksek performans

Modern masa üstü için tasarlanan şık ayrıca tarz sahibi IdeaCentre Mini 5i, 1 L’lik kompakt kasasıyla güçlü ayrıca kullanışlı. 9 inç boyutundaki yeni Lenovo Tab M9, temel eğlence özellikleriyle kullanıcıların tarzından ödün vermeden iyi zaman geçirmesine olanak tanıyor.

Lenovo Akıllı Cihazlar Grubu Tüketici Segmenti Başkan Yardımcısı Jun OuYang, yeni nesil ürünler hakkında şunları söyledi: “Çok yönlülük ayrıca kullanım kolaylığının büyük öneme sahibi olduğu karma çalışma dünyasında tüketiciler çalışmanın ayrıca öğrenmenin en etkili yollarını aramaya devam ederken, Lenovo IdeaPad ürünleri olağanüstü uygun fiyatlarla güvenilirlik ayrıca yüksek performans sunuyor. Bu en yeni nesil ürünler kullanıcı deneyimi önemli ölçüde geliştirilirken ürünlerin uygun fiyatlı kalmasını sağlayan ilgi çekici yeni özellikler ayrıca geliştirmelerle birlikte geliyor.”

Güvenilir Performans

Güvenilir günlük performans için geliştirilen yeni IdeaPad dizüstü bilgisayarlar, kalite, stil ayrıca performansı tüketicilere son derece uygun bir fiyat etiketiyle sunmaya devam ediyor. 14 inç ayrıca 16 inç olmak üzere iki ekran boyutu seçeneğiyle sunulan yeni IdeaPad Pro 5i ayrıca IdeaPad Pro 5 Gen 8, Arctic Grey ayrıca Frost Blue4 olmak üzere iki renk seçeneğiyle sunuluyor.

Daha Büyük Ekran Boyutu ayrıca Yeni OLED Ekran

Lenovo’nun sunduğu yeni nesil ürünler arasında yeni taşınabilir, ince ayrıca hafif IdeaPad Slim 5i ve IdeaPad Slim 5 Gen 8 dizüstü bilgisayarlar, günlük karma çalışmayı ayrıca öğrenmeyi desteklemek için geliştirildi. 16 inç ekran 2,5K çözünürlüğe kadar desteklerken, 14 inç ekran FHD OLED ekranıyla 2,2K çözünürlüğe kadar destekliyor. Her iki ekran da %90 AAR ayrıca %100 DCI-P3 ile ultra canlı renkler ayrıca çok yönlü izleme deneyimi sunuyor. IdeaPad Slim 5i ayrıca IdeaPad Slim 5’in taşınabilirliğine uygun olarak, istediğiniz her yerden çalışma imkanı sunuyor. 14 inçlik ekranın 400 nit’e kadar parlaklık düzeyi sayesinde güneşli günlerde açık havada çalışmak bile mümkün. Ayrıca, TÜV Rheinland düşük mavi ışık sertifikalı ekranıyla bu ürünler, göz güvenliğini korumaya devam ediyor. Geliştirilmiş FHD kızılötesi kamera, daha gerçeğe yakın görüntüler sunarken, öğrenciler ayrıca çalışan profesyoneller için diğer bir cazip özellik, yeni eklenen fiziksel gizlilik perdesi.

Üretkenlik ayrıca kullanım kolaylığı

IdeaPad Slim 5i ayrıca IdeaPad Slim 5’in daha büyük dokunmatik yüzeyi de üretkenliği artırması ayrıca kullanım kolaylığıyla kullanıcıların beğenisini kazanacak. Kullanıcılar en yeni Intel® Core™ ayrıca AMD Ryzen 7000’e kadar işlemci seçenekleriyle güçlü performansın keyfini çıkarabilecek. Ve bu nesilde gelen iki adet tam işlevli USB Type-C® bağlantı noktası, çoklu görev yeteneğini daha kolay hale getiriyor. Yeni IdeaPad Slim 5i ayrıca IdeaPad Slim 5’in çekici ayrıca zarif tasarımı, Violet, Cloud Grey ayrıca Abyss Blue4 olmak üzere üç yeni renk seçeneğiyle sunulacak. Böylece tüketiciler daha geniş bir renk paletinden kişisel tercihlerine göre seçim yapabilecek.

Sınırsız Verimlilik  

Mobil potansiyeli en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen IdeaPad Flex 3i Chromebook (12″, 8), önceki nesle göre biraz daha büyük bir ekrana sahip olsa da, hareket halindeyken daha fazlasını yapmak için gerekli esnekliği sunuyor. İnce ayrıca hafif yapısıyla bu çok yönlü 12 inç Chromebook, dizüstü bilgisayar olarak ya da elde tutulabilen veya sehpa ya da masa üzerine çadır şeklinde yerleştirilebilen bir tablet olarak kullanıma olanak tanıyor. 12 saate varan uzun pil ömrü1, TÜV Rheinland düşük mavi ışık sertifikası, isteğe bağlı aydınlatmalı klavye, 16:10 en/boy oranına sahip daha büyük ekran ayrıca klavyeyi 15 derece kaldırarak daha rahat yazı yazmaya olanak 

Küçük Pakette Büyük Potansiyel  

Lenovo, güncel tasarımıyla ev ayrıca hatta yurt odası için modern formu pratik işlevle zahmetsizce birleştiren şık bir 1L masaüstü bilgisayar olan yeni nesil IdeaCentre Mini’yi kullanıcıların beğenisine sunuyor. Dahili güç kaynağı ünitesi (PSU) ile herhangi bir odanın dekorasyonunu tamamlayabilecek bu şık ayrıca kompakt cihaz, yatay veya ürünle verilen metal stand üzerinde dikey olarak masa üzerinde hemen her yere sığabiliyor. Ürünün özenle tasarlanmış kasası kolayca açılarak, kullanıcıların donanımı yükseltmek veya gerektiğinde onarım yapmak için çift girdaplı soğutma fanına ayrıca bellek yongasına erişmesine olanak tanıyor.

 

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu