tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3290
EURO
35,0728
ALTIN
2.298,20
BIST
9.058,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Legrand veri merkezlerinin tüm ihtiyaçlarını kapsayan uçtan uca entegre çözümler sunarak verimliliği garanti ediyor!

Legrand Veri Merkezi Çözümleri 30 yılı aşkın süredir veri merkezlerinin tüm gereksinimlerine optimum yanıt veren, güvenilir, verimli ayrıca …

Legrand veri merkezlerinin tüm ihtiyaçlarını kapsayan uçtan uca entegre çözümler sunarak verimliliği garanti ediyor!
05.09.2022 11:21
0
A+
A-

Legrand Veri Merkezi Çözümleri 30 yılı aşkın süredir veri merkezlerinin tüm gereksinimlerine optimum yanıt veren, güvenilir, verimli ayrıca ölçeklenebilir altyapılar inşaa ediyor.

Bina, elektrik ayrıca dijital altyapıları için ürün ayrıca sistemler özelinde uzman olan Legrand, 2021 tarihinde Türkiye’de faaliyete geçen LDCS ekibi ile veri merkezlerinin özel gereksinimlerine optimum çözümler sağlamaya devam ediyor. LDCS, güç dağıtımı, enerji iletimi ayrıca yönetiminden, koridor uygulamaları, yapısal kablolama sistemleri ayrıca komple kablo yönetimine kadar sağladığı ürün ayrıca sistemler ile yüksek enerji verimliliği sağlayan ayrıca pazarın sürekli değişen ihtiyaçlarına uyum sağlayabilmek için ölçeklenebilir çözümler sunmaktadır.

Veri merkezleri, yüklü miktarda enerji tüketen ayrıca değişen gereksinimleri olan hassas yapılardır ayrıca büyük miktarda veri içeren sunucuları barındırırlar. Esnek, verimli ayrıca güvenilir olmalarını sağlamak, dolayısıyla her koşulda yüksek performans sağlayan dayanıklı bir altyapı uygulamak demektir. Globalde satın aldığı alanında uzman firmalar ile büyüyen Legrand’ın Tükiye’de faaliyet gösteren uzman markaları ile veri merkezleri için uçtan uca çözümler sunar.

Kesintisiz güç kaynakları: Legrand & İnform kesintisiz güç kaynakları veri merkezleri için yüksek verimlilik, “Hot swap” yapısıyla bakım ayrıca onarım için kolaylık sağlarken modüler yapısıyla güç arttırımında ayrıca yedeklemede esneklik sağlar.

Veri merkezi kabinetleri ayrıca koridor uygulamaları: Estap’ın yüksek yük taşıma kapasitesi, esnek boyutları ile beraber farklı soğutma uygulamalarına mükemmel cevap verebilecek nitelikte DCMmax ayrıca CloudMax kabinetleri ayrıca Sıcak/Soğuk koridor uygulamaları ile veri merkezi uygulamalarında yüksek enerji verimliliği, ölçeklenebilirlik ayrıca düşük işletme maliyetleri sağlanmaktadır.

Yapısal kablolama sistemleri: 25 yıl performas garantisi sunan LCS3 kablolama sistemleri bakır ayrıca fiber optik ürünlerle veri kayıplarını minimize ederek veri merkezleri için yüksek performans sunar. HD Yüksek yoğunluklu fiber optik sistemi sayesinde veri merkezlerinin yüksek yoğunluk ihtiyacına, MTP sistemi ile de yüksek bant genişliği gereksimine optimum şekilde yanıt verir.

Komple kablo yönetimi: Legrand, veri merkezlerindeki mevcut kurulumların dayanıklılığını sağlamak ayrıca kablolama değişikliklerine yol açabilecek ikincil hasarlardan kaçınmak için özel kablolama çözümleri geliştirmiştir. Cablofil tel örgü tavaları, Ez-path yangın bariyerleri ayrıca LCS3 Fiber raceway kanalet sistemleri ile veri merkezlerinin tüm kablo yönetimi sağlar.

Kuru tip transformatörler ayrıca busbar sistemleri: Legrand yüksek verimli kuru tip trafolar yüksek enerji verimliliği, mükemmel performans, düşük ekolojik ayak izi ile veri merkezleri için en ideal çözümdür. Starline yüksek güçlü busbarlar en zorlu, kritik güç uygulamaları için yüksek performans ayrıca esneklik sağlar.

Güç dağıtımı & Ortam izleme ayrıca yönetim sistemi: Raritan veri merkezi çözümleri, veri merkezlerindeki operasyonların güvenli ayrıca sürdürülebilir şekilde sağlanması için güç dağıtımının yanı sıra gerçek zamanlı ortam izleme ayrıca yönetim çözümleri sunar.

Alçak gerilim dağıtım panoları & Enerji ölçüm ayrıca izleme: Tip test belgeli ayrıca uluslararası standartlara sahip Legrand, alçak gerilim dağıtım panoları ile veri merkezlerinizin ihtiyaçlarına tam uygun pano çözümleri sağlar. Legrand ayrıca IME enerji ölçüm ayrıca izleme çözümleri ile veri merkezlerinizin tüketimlerinin izlenmesi ayrıca yönetimini etkin bir şekilde yapabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu