tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4996
EURO
34,5576
ALTIN
2.498,20
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Kyndryl, yenilikçi çözümler sunan ortak çalışma deneyimi Kyndryl Vital’ı duyurdu

Dünyanın en büyük bilişim teknolojileri (BT) altyapı hizmetleri sağlayıcısı Kyndryl, müşteri ayrıca iş ortaklarının iş süreçlerinde …

Kyndryl, yenilikçi çözümler sunan ortak çalışma deneyimi Kyndryl Vital’ı duyurdu
03.10.2022 14:06
0
A+
A-

Dünyanın en büyük bilişim teknolojileri (BT) altyapı hizmetleri sağlayıcısı Kyndryl, müşteri ayrıca iş ortaklarının iş süreçlerinde karşılaştıkları zorlukları ortadan kaldırmaya hazır. Kyndryl, iş ortaklarının çığır açıcı teknoloji platformları oluşturmalarına yardımcı olan, açık ayrıca ortak çalışma deneyimi sağlayan Kyndryl Vital’ı duyurdu.

Kyndryl Vital, karmaşık sorunları yenilikçi bir yöntemle çözerken, müşteri ayrıca iş ortaklarına ortak çalışma avantajı sağlayan bir platform. Tasarımcılardan oluşan küresel ekipler tarafınca yönetilen Kyndryl Vital, insan merkezli yapısı ayrıca titiz araştırma yaklaşımıyla birlikte yaratma deneyimine öncülük ediyor.

Sistem, verileri kişilerin ihtiyaç ayrıca davranışları paralelinde derin bir anlayışla bütünleştiriyor. Dataları; tasarım stratejisi, deneyim tasarımı, hikaye anlatımı, veri odaklı araştırma gibi teknolojilerle eşleştirilen Kyndryl Vital, yaratıcı çözümler sunarken öncü bir vizyon oluşturmanın da temelini atıyor.

Çeviklik ayrıca esnekliğin öneminin farkında olan Kyndryl Vital ekipleri, müşteri ayrıca iş ortakları tarafınca kullanılan mevcut sistemleri, yöntemleri ayrıca araçları entegre eden bir yapı oluşturuyor. Bu bütünlüklü yaklaşım, açık ayrıca uyumlu bir çalışma şekli oluşturmak için Kyndryl’in teknik uzmanlarının yanı sıra müşteri ayrıca iş ortaklarının uzmanlarını da bir araya getiriyor.

Kyndryl Vital Küresel Lideri Tom Rourke “Kyndryl Vital, kişilerin deneyimleri ile teknik yetenekleri arasındaki boşluğu dolduruyor ayrıca müşterilerimiz ile iş ortaklarımızın sorunlarını çözüyor. Tasarımcı liderliğindeki yaklaşımımız, iş süreçlerinde karşılaşılan zorlukları derinlemesine anlamak ayrıca etkileşim kurmak için bizlere güçlü bir temel sağlıyor. Kyndryl Vital, Kyndryl’in teknik uzmanlarıyla birlikte, müşterilerimizin ayrıca iş ortaklarımızın geleceğin kritik teknoloji sistemlerini inşa etmek için yenilikçi yaklaşımlar geliştirmelerini sağlayacak” diyor

Kyndryl Vital, yöneticilere karmaşık BT süreçlerine ilişkin gerçek zamanlı içgörüler ayrıca kritik operasyonları özelleştirme özelinde benzeri görülmemiş bir kontrol sağlayan yeni entegrasyon platformu Kyndryl Bridge‘e kadar uzanan bir bütünün parçası. Kyndryl Vital, müşterilerle ayrıca teknik uzmanlarla yan yana çalışarak iş dünyasında karşılaşılan zorluklara çözümler üretiyor ayrıca bu çözümleri hayata geçiriyor. Kyndryl Bridge, müşterilerin bu çözümleri, iş süreçlerinde tek bir platform altında sorunsuz bir şekilde yönetmelerini sağlıyor.

Kyndryl Vital ekipleri şu anda ABD, Kanada, Almanya ayrıca İspanya’da bulunuyor ayrıca yıl sonuna kadar daha fazla ülkede faaliyete geçilmesi planlanıyor. Bu çevik ayrıca çok yönlü birlikte çalışma deneyimi, Kyndryl ile çalışmak isteyen yeni müşterilerin yanı sıra gelecekteki iş ihtiyaçlarını desteklemek için Kyndryl ile çalışma kapsamlarını genişletmek isteyen mevcut müşterileri de destekliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet