tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9579
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Küçükköy’e 8 tonluk süt tankı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, süt tankı ihtiyacı olan Korkuteli’nin Küçükköy Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanlığı’na 4’er ton kapasiteli 2 adet süt tankı desteği verdi. Köylü, sütünü daha şartlarda muhafaza etme imkanına kavuştu.

Küçükköy’e 8 tonluk süt tankı
15.03.2023 12:30
0
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi, süt tankı ihtiyacı olan Korkuteli’nin Küçükköy Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanlığı’na 4’er ton kapasiteli 2 adet süt tankı desteği verdi. Köylü, sütünü daha şartlarda muhafaza etme imkanına kavuştu. 

Büyükşehir Belediyesi, Antalya’da tarımsal alanda çiftçinin kalkınması için birçok destek ayrıca projelerin yanı sıra, Halk Süt Projesiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz verdiği süt ürünlerini en iyi şartlarda ulaştırmak için kooperatiflere son teknoloji süt tankları teslim ediyor. Çiğ sütün sağımından sonra besin değerini yitirmemesi ayrıca gerekli olan soğuk zincirin en uygun şartlarda sağlanması için verilen süt tankı desteği besicilerin yüzünü güldürüyor. Son olarak Tarımsal Hizmetler Dairesi başkanlığı tarafınca Korkuteli Küçükköy Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanlığı’na 4’er ton kapasiteli 2 adet süt tankı teslim edildi. 

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Küçükköy Mahalle Muhtarı Eyüp Çetmi, Başkan Muhittin Böcek’ten talep ettikleri süt tanklarının gönderilmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek şunları söyledi: “Muhtarlar toplantısında Başkan Muhittin Böcek’e 10 tondan fazla bir süt kapasitemiz olduğunu ancak süt tankı sıkıntısı çektiğimizi ilettik. Başkanımız, toplantıda Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanına hemen orada Küçükköy’e 2 tane süt tankı gönderilmesi talimatı verdi. Akabinde süt tanlarımız kuruldu. Başkan Muhittin Böcek’e şahsım ayrıca köylülerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

SÜTLERİMİZİ İYİ FİYATA PAZARLAMA ŞANSI BULDUK

Küçükköy Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Nizam Yörük, yeni kurulan süt tanklarıyla piyasada daha rahat rekabet şansılarının olduklarını söyledi. Yörük, “ Daha önce kooperatife ait süt tanklarımız yoktu. Köylümüzden topladığımız sütleri firmalardan kiraladığımız süt tanklarında muhafaza edip yine kiraladığımız firmalara satmak zorundaydık. Tank ihtiyaçlarımızı Büyükşehir Belediyesi karşılayarak bizlere büyük bir iyilik yaptı. Sütlerimizi kendi tanklarımızda soğutarak sanayi firmalarına ezilmeden, köylümüzü de ezdirmeden daha iyi pazarlama şansımız oluştu. Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu