tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3724
EURO
34,9981
ALTIN
2.325,89
BIST
9.095,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Küçükçekmece Kara Kışa Hazır

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NDEN 1589 PERSONEL, 261 ARAÇLA KARLA MÜCADELE MESAİSİ

Küçükçekmece Kara Kışa Hazır
11.02.2023 00:30
0
A+
A-

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NDEN 1589 PERSONEL, 261 ARAÇLA KARLA MÜCADELE MESAİSİ

Kış çalışmalarını aylar öncesinden tamamlayan Küçükçekmece Belediyesi, kentte etkili olması beklenen kar yağışı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nün koordinasyonunda 10 bölgeye ayrılan ilçede, kar yağışıyla birlikte 1589 personel, 261 araç ayrıca ekipmanla 7/24 sahada görev yapacak.

Başkan Kemal Çebi: Ekiplerimiz çalışmalarını özveriyle sürdürüyor

Olumsuz hava koşullarında vatandaşların gündelik işlerinde herhangi bir aksama olmaması için ekiplerin büyük bir özveri ile çalıştığını dile getiren Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Marmara Bölgesi için turuncu alarm vermesinin ardından yaşanabilecek her türlü olumsuzluğa karşı önlemlerimizi almıştık. Kar yağışına her an hazır olan ekiplerimiz tüm mahallelerimizde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Tüm vatandaşlarımızdan yapılan uyarıları dikkate almalarını, toplu taşıma araçlarını kullanmalarını, kar lastiği ayrıca zinciri olmayan araçları ile trafiğe çıkmamalarını rica ediyorum. Küçükçekmecelilere hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Karla mücadele ekibi göreayrıca hazır

Belediye ekipleri karla mücadele kapsamında, 32 JCB, 11 küreme ayrıca tuzlama aracı, 33 açık kasa araç (elle tuzlama aracı), 2 greyder ayrıca 7 sepetli aracın da yer aldığı toplam 261 araçla sahada olacak. İhtiyaç halinde siteler ayrıca vatandaşların talebini karşılamak için Fen İşleri Müdürlüğü stoklarında 3 bin 500 ton tuz ise hazır bulunuyor.

Yayaların ayrıca sürücülerin yollarda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması, günlük yaşamın aksamaması adına hummalı bir çalışma yürütülen Küçükçekmece’de, Fen İşleri Müdürlüğü’nün yanı sıra Park ayrıca Bahçeler, Veteriner İşleri, Zabıta, Kadın ayrıca Aile Hizmetleri, Sosyal Yardım İşleri, Ulaşım, İklim Değişikliği ayrıca Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri koordineli görev yapacak.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Aşevi’nin kazanları yoğun kar yağışının beklendiği bu günlerde kaynamaya devam edecek. Veteriner İşleri Müdürlüğü ise sokaktaki sessiz dostları, kışın soğuk yüzüne teslim etmiyor. Ekipler, kentte bulunan yem ayrıca su odaklarına düzenli periyotlarla mama takviyesinde bulunuyor.

Park ayrıca Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, olası kar yağışı veya fırtına sonrası yollara, araçların üstüne yıkılma ihtimali bulunan ağaçların kaldırılması için sahada hazır bulunuyor. Olası bir kar yağışında acil bir durumla karşılaşan vatandaşlar 444 4360 nolu telefondan Küçükçekmece Belediyesi İletişim Merkezi’ne ulaşabilirler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu