tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3154
EURO
35,1147
ALTIN
2.292,51
BIST
9.065,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Küçükçekmece’ de Okular Dezenfekte Ediliyor

Küçükçekmece Belediyesi, her eğitim-öğretim döneminde olduğu gibi yarıyıl tatilinde de kentteki okullarda ilaçlama ayrıca dezenfeksiyon çalışması başlattı.

Küçükçekmece’ de Okular Dezenfekte Ediliyor
08.02.2023 00:13
0
A+
A-

Küçükçekmece Belediyesi, her eğitim-öğretim döneminde olduğu gibi yarıyıl tatilinde de kentteki okullarda ilaçlama ayrıca dezenfeksiyon çalışması başlattı. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, 6 Şubat’ta başlaması planlanan ikinci eğitim-öğretim yılı öncesi,  ilçedeki 200 okulda haşere ayrıca salgın hastalıklara karşı dezenfeksiyon ayrıca ilaçlama çalışmasını yürütüyor. Çalışmalar kapsamında okullar; sınıflarından tuvaletlerine, asansöründen merdiven trabzanlarına, koltuklardan koridor kenarlarına kadar özenle ilaçlanarak dezenfekte ediliyor.

Başkan Çebi: Sağlıklı atmosferde eğitim, her çocuğumuzun hakkıdır

Sağlıklı ortamdaki çocukların daha etkili bir eğitim öğretim atmosferine kavuşabileceğinin altını çizen Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız günlerinin büyük kısmını okullarda geçiriyor. Haşereler ayrıca de bunların yol açtığı virüs ayrıca hastalıkların yanı sıra pek çok salgın hastalıkla sınandığımız şu günlerde ilaçlama ayrıca dezenfeksiyon uygulaması tüm okullarımızda titizlikle devam ediyor. Küçükçekmece Belediyesi olarak yeni dönemde de eğitime katkı sunmaya devam edeceğiz. 2022-2023 eğitim -öğretim yılı ikinci döneminin tüm öğrencilerimize ayrıca eğitim dünyasına başarılar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Eğitime olan katkısını faaliyetleriyle her fırsatta ortaya koyan Küçükçekmece Belediyesi, toplum sağlığını korumak ayrıca geliştirmek, yaşam kalitesini yükseltmek için okullarda ilaçlama ayrıca dezenfeksiyon geleneğini bozmadı. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki  ilkokul, ortaokul ayrıca lise düzeyindeki eğitim kurumlarının ortak kullanım alanlarında dezenfeksiyon, bodrum kat ayrıca zemin katlarda ise haşerelere karşı ilaçlama çalışması yürütüyor. Vektörle mücadele çalışmaları kapsamında Sağlık Bakanlığı’nca onaylı doğanın dengesini bozmayacak ayrıca insan sağlığına zarar vermeyecek ürünler kullanılıyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu