tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3862
EURO
35,1212
ALTIN
2.325,46
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

KuCoin 5. yıl dönümüne özel NFT etkinliği düzenliyor

Global kripto para borsası KuCoin 5. yıl dönümüne özel olarak düzenlediği etkinliklere devam ediyor. Borsanın bu kapsamda düzenlediği …

KuCoin 5. yıl dönümüne özel NFT etkinliği düzenliyor
10.10.2022 13:00
0
A+
A-

Global kripto para borsası KuCoin 5. yıl dönümüne özel olarak düzenlediği etkinliklere devam ediyor. Borsanın bu kapsamda düzenlediği etkinliklerin başındaysa NFT etkinliği geliyor. KuCoin, 5. Yıla Özel Sınırlı Sayıda NFT etkinliğiyle kullanıcılarına büyük avantajlar sunuyor.

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından KuCoin, kuruluşunun 5. yılını kutluyor. Borsa bu kutlamalara özel birçok etkinlik duyurdu. Bu etkinliklerden bir tanesi de 5. Yıla Özel Sınırlı Sayıda NFT etkinliği. KuCoin, etkinlikle birlikte Hediye Paketlerini kullanıcılarıyla buluşturuyor. Bunlardan herhangi birine sahip olmak kullanıcılara Windvane Launchpad’de whitelist şansı verecek. Kullanıcıların sahip oldukları her NFT de şanslarını artıracak.

KuCoin’in düzenlediği 5. Yıla Özel Sınırlı Sayıda NFT etkinliğinde Hediye Paketleri, Süper Nadir (SR) ayrıca Süper Süper Nadir (SSR) olmak üzere iki farklı nadirlik seviyesi ayrıca beş tasarımdan oluşuyor. Bu NFT’lerden herhangi birine sahip olmak katılımcılara Windvane Launchpad’de whitelist’e girme şansı sağlıyor.

5. Yıla Özel Sınırlı Sayıda NFT etkinliği 3 tur ayrıca ödül çekilişinden oluşuyor. İlk turu sona eren etkinliğin 2. turunda 1.700 NFT satılacak. SSR NFT alma şansının yüzde 12 olduğu turda, kayıtlı kullanıcıların rastgele seçilmesiyle bir whitelist oluşturulacak. Ayrıca, yapılacak seçim sonucunda sınırlı sayıda kullanıcı ücretsiz olarak mintleme yapabilecek.

KuCoin’in 5. yılını kullanıcılarıyla kutlamak amacıyla düzenlediği Sınırlı Sayıda NFT etkinliği 2 bölümden oluşuyor. Etkinlik 1’de 5 NFT’ye sahip olanlar arasından rastgele seçilecek bir şanslı kişi 3.000 dolarlık ödülün sahibi olacak. Etkinlik 2’de ise kutlama konusunda herhangi bir NFT’ye sahip olan ayrıca 15-22 Ekim 2022 tarihleri arasında Windvane’de bir öge listeleyen toplam 500 kullanıcı; Windvane Launchpad Whitelist, Marjin Faizsiz Kupon, Vadeli İşlemler Deneme Fonu, Vadeli İşlemler İndirim Kuponu, Bot Komisyonu İndirim Kuponu, 2.000 USDT’lik ödül havuzundan pay ayrıca KuCoin Yıl dönümü değerli taşları gibi ödüllerin sahibi olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu