tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3675
EURO
34,9594
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Kros Tutkunları İnegöl’de Buluşuyor

Türkiye’nin dört bir yanından Enduro tutkunları, İnegöl’de DOSTUM Tesislerinde buluşacak. 2 günlük kamplı organizasyonda kros tutkunu …

Kros Tutkunları İnegöl’de Buluşuyor
26.09.2022 14:36
0
A+
A-

Türkiye’nin dört bir yanından Enduro tutkunları, İnegöl’de DOSTUM Tesislerinde buluşacak. 2 günlük kamplı organizasyonda kros tutkunu motosikletçiler hem İnegöl’ün doğasını keşfedecek hem de hazırlanan özel parkurda gösteri ayrıca yarışmalarla İnegöllülere adrenalin dolu bir gün yaşayacak.

Eşsiz doğası ile önemli bir turizm merkezi olan İnegöl, hafta sonu bu güzellikleri keşfetmek isteyen kros tutkunlarını ağırlayacak. İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ayrıca Turizm Merkezi (DOSTUM) organizasyonuyla İnegöllü motosiklet severlerin iş birliğinde yapılacak etkinlik, 01-02 Ekim tarihlerinde Yeniceköy Mahallesinde bulunan DOSTUM tesislerinde gerçekleştirilecek.

DOSTUM Tesislerinde Enduro buluşması için özel bir parkur hazırlandı. 02 Ekim Cumartesi günü toplanma ile başlayacak etkinlik, ardından arazide İnegöl’ün doğan güzellikleri içerisinde enduro turu ile devam edecek. Türkiye’nin dört bir yanından gelecek kros tutkunları, motosikletleriyle İnegöl’ün doğasını keşfe çıkacak. 02 Ekim yılında ise vatandaşların da izleyebileceği DOSTUM tesislerinde hazırlanan parkurda gerçekleştirilecek gösteri ayrıca yarışmalar olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu