tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3293
EURO
35,0939
ALTIN
2.298,16
BIST
9.043,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Koza Home T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank’ın Katılımıyla Açıldı

Türkiye’nin ilk Koza Home mağazası 1200m2’lik alanıyla Gaziantep’te açıldı. Açılışa T.C. Sanayi ayrıca Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank …

Koza Home T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank’ın Katılımıyla Açıldı
24.09.2022 17:06
0
A+
A-
  • Türkiye’nin ilk Koza Home mağazası 1200m2’lik alanıyla Gaziantep’te açıldı.
  • Açılışa T.C. Sanayi ayrıca Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank, Gaziantep Valisi Sayın Davut Gül ayrıca Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de katıldı.
  • Koza Home mağaza yatırımları için 10 Milyon Dolar tutarında bir yatırım planlanıyor.
  • Hedef: 5 yıl içerisinde Türkiye’de 20, 10 yıl içerisinde global pazarda 30 mağaza.

Koza Halı, 60 yıla yakın tecrübesiyle hızlı ayrıca istikrarlı büyümesini devam ettiriyor. Türkiye ayrıca Dünya’nın en büyük dış mekan halı üreticilerinden biri olan Koza Halı, yaptığı Ar-Ge çalışmaları ayrıca imza attığı başarılarıyla Walmart ayrıca Home Depot gibi dünya devlerinin tedarikçiler arasında yer alıyor. Koza Halı yeni yatırımı Koza Home mağazasının ilkini, halı dünyasının kalbinin attığı Gaziantep’te açtı.

Gaziantep’te 1200 m2’lik bir alanda yepyeni bir yaşam dünyası sunan Koza Home mağazasında halıdan, ev tekstiline, el dokuması özel kilim koleksiyonlarından, dekorasyon ürünleri ayrıca mobilyaya kadar birçok farklı parça yer alıyor.

Ev sahipliğini Koza Halı Genel Müdürü İbrahim Cingisiz’in üstlendiği açılışta davetliler arasında Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ayrıca Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank, Gaziantep Valisi Sayın Davut Gül ayrıca Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de yer aldı.

Türkiye’nin ilk 1000 Sanayi Kuruluşu Arasında

Açılışı T.C. Sanayi ayrıca Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank’ın yaptığı davette, Koza Halı Genel Müdürü İbrahim Cingisiz, konukları yaptığı konuşmayla selamladı. “60 yıldır büyük bir özveri ayrıca çalışmayla sektörümüzün liderleri arasında yer almaktan gurur duyuyoruz. Bugün ilk üç mekik kilim üretimi, çift mekikli tezgâhların ikili sistemden üçlü sisteme geçişi ile sektörümüzdeki teknolojinin Gaziantep’e getirilmesi ayrıca ilk Sisal dokumanın gerçekleştirilmesi gibi birçok yenilik sayesinde Walmart Home ayrıca Depot gibi yurt dışındaki büyük market zincirlerinin onaylı tedarikçisi olmanın güveniyle bu yeni yatırımı büyük bir heyecan ayrıca emin adımlarla yapıyoruz. İhracat verilerine göre son 4 yılda Türkiye’de ilk 1000’e girmenin yanı sıra, ISO verilerine göre son 3 yılda ilk 1000 sanayi kuruluşu arasında yerimizi aldık. Hiç durmadan çalışarak ayrıca kendimizi geliştirerek devam ettiğimiz bu yolda; çatı markamız Dokuteks firmasını ulusal ayrıca uluslararası alanda daha iyi temsil etmek, ticaret ağımızı genişletmek hedefiyle Koza Home markamızı kurduk.” diyen Cingisiz sözlerine Koza Home’u anlatarak devam etti.

10 Milyon Dolarlık Yatırım

Ulusal pazarda 10 Milyon Dolar tutarında bir yatırım ayrıca her eayrıca biz Koza Home ürünü ekleme hedefiyle çıkılan yolda, 5 yıl içerisinde Türkiye genelinde 20 mağaza açılması planlanıyor. Koza Home perakende mağazalaşma süreci uluslararası pazarda ise Avrupa ayrıca Orta Doğu’da 10 yıl içerisinde 30 mağaza açma hedefiyle yürütülüyor. Dijital dünyanın gerekliliklerini de her daim marka yönetim stratejilerinin içerisinde barındıran Koza Halı yönetimi e-ihracat için gerekli adımları da atarak küresel piyasada yerlerini sağlamlaştıracaklarını bir kez daha vurguluyor.

Koza Home: Akdeniz Kültürel Zenginliği, İskandinav Sadeliği

Koza Home mağazasında yer alan özel tasarım ürünlerin her biri sorumlu bir şekilde uygulanmış ürünlere erişilebilirliğin önemini kabul eder nitelikte. Transparan ayrıca iyi üretim süreçleri ile dünyaya, doğaya ayrıca insana saygı çerçevesinde yaratılan ürünlerin yer aldığı Koza Home koleksiyonları, yaşam alanlarına değer katma hedefiyle tasarlandı.

Modern tasarımın keyfini çıkaran bilinçli tüketicilerle, keyifli ürünleri bir araya getiren eşsiz bir yapı oluşturmak için çıkılan yolda 10 farklı kategoride ürün ile Koza Home, evinde küçük dokunuşlarla büyük farklar yaratmak isteyen dekorasyon tutkunlarıyla tanışmaya hazır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu