tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5995
EURO
34,8109
ALTIN
2.499,43
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Konya Hatay’ın yaralarını sarmak için çalışıyor

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Hatay’da sürdürülen “Konya Konteyner Kent”te incelemelerde bulunurken “Afet Koordinasyon ayrıca Değerlendirme” toplantısına katıldı.

Konya Hatay’ın yaralarını sarmak için çalışıyor
09.03.2023 15:27
0
A+
A-

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Hatay’da sürdürülen “Konya Konteyner Kent”te incelemelerde bulunurken “Afet Koordinasyon ayrıca Değerlendirme”  toplantısına katıldı.

Selçuklu Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen yüzbu yılın depreminin ardından Hatay ayrıca çevresindeki yerleşim yerlerinde hayatın normale dönmesi ayrıca depremden etkilenen vatandaşların yaralarının sarılması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Depremin ilk günlerinden itibaren arama kurtarma çalışmalarına iş makinesi ayrıca personeli ile destek veren Selçuklu Belediyesi, bölgeye yapılacak yardım kampanyalarına öncülük etti. Belediye çevre temizliği, moloz kaldırılması ayrıca alt yapı çalışmalarıyla da Hatay’ın yanında olurken depremzedelerin barınma ihtiyacının karşılanması için başlatılan 1000 konteynerlik Konya Mahallesi kurulum çalışmalarına da destek veriyor.  

Afetin olduğu günden bu yana bölge ile irtibatını devam ettiren Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da Konya’nın desteğini hissettirmek ayrıca bölgede  sürdürülen çalışmaları yerinde incelemek için tekrardan Hatay’a gitti. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ayrıca Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un da eşlik ettiği program kapsamında başkanlar altyapı çalışmaları tamamlanarak parke döşeme işlemine başlanan “Konya Konteyner Kent”te incelemelerde bulundu.

Hatay’da yapılan ayrıca yapılması planlanan çalışmalarla alakalı olarak koordinasyon toplantısına katılan başkanlar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ayrıca Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın başkanlıklarında gerçekleşen “Afet Koordinasyon ayrıca Değerlendirme Toplantısı”na da katıldılar.

TEK AMACIMIZ HATAY’I AYAĞA KALDIRMAK 

Konya olarak tüm ekip ayrıca ekipman gücüyle bölgede çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,“ Başkanlarımızla birlik ayrıca beraberlik içerisinde deprem bölgesindeyiz. Tek gündemimiz ayrıca amacımız kısa sürede Hatay’ı tekrardan ayağa kaldırmak. Ekiplerimiz büyük bir özveri ile vatandaşlarımızın barınma ihtiyacını çözüme kavuşturmak için gayret gösteriyor. Devlet ayrıca millet dayanışması ile her türlü zorluğun üstesinden gelecek gücümüz var. İnşallah bu zor günleri birliğimizden alacağımız güçle atlatacağız. Hatay tekrar ayağa kalkıncaya kadar bu çalışmalarımız aynı gayretle sonuna kadar sonuna kadar devam edecek. Biz her vakit Hatay’ın yanındayız ayrıca olmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet