tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6910
EURO
34,9201
ALTIN
2.505,20
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’dan Regaip Kandilimiz Mübarek Olsun Mesajı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mübarek üç ayların gelişi ayrıca Regaip Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımlayarak tüm hemşehrilerimizin ayrıca İslam âleminin Regaip Kandili’ni kutladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’dan Regaip Kandilimiz Mübarek Olsun Mesajı
02.02.2023 00:01
0
A+
A-

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mübarek üç ayların gelişi ayrıca Regaip Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımlayarak tüm hemşehrilerimizin ayrıca İslam âleminin Regaip Kandili’ni kutladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mübarek üç ayların gelişi ayrıca Regaip Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Altay mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Manevi iklimiyle tüm inananları huzur ayrıca mutluluğa kavuşturan mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili’ni idrak edeceğiz.

Büyük bir samimiyetle rabbimize yöneldiğimiz, tüm camilerimizin dolup taştığı, tüm gönüllerin manevi coşkuyla bütünleştiği bu mukaddes geceye bizleri kavuşturan Rabbimize hamdüsenalar olsun.

Rahmet, bereket ayrıca mağfiret gecesi olan bu mukaddes gece; yaratılış gayemizi tekrardan hatırladığımız, Allah’ın rızasını kazanmanın çabasında olduğumuz, manevi ayrıca ahlaki yükselişi derinden hissettiğimiz bir gece olarak öne çıkmaktadır.

Asırlardır Türk-İslam Medeniyetinin en önemli merkezlerinden olan Konya’mız, böyle müstesna gecelerde manevi havayı en güzel hissettiren şehirlerden biri olmuştur. Her sene olduğu gibi bu sene de çocuklar şivlilik ile sevindirilecek, camilerde omuz omuza saf tutulacak ayrıca tüm gönüller bu mübarek günlerin feyzi ayrıca bereketiyle şenlenecek inşallah.

Bu hayırlı gecede hep birlikte ülkemiz için, mazlum coğrafyalar için, tüm İslam âleminin ayrıca insanlığın selameti için Rabbimize yakarışta bulunalım. Aramızdaki dargınlıklara son verelim, küskün ayrıca mahzun gönüllere mutluluk, üzgün suretlere tebessüm bırakmanın gayretinde olalım. Ülkemizin huzur ayrıca güvenliği için görevi başında olan tüm güvenlik güçlerimizi, darda ayrıca sıkıntıda olan kardeşlerimizi dualarımızdan mahrum bırakmayalım.

Yüce dinimiz İslam; tüm insanlığı karanlıktan kurtaracak, yolumuzu aydınlatan tek gerçektir. Şahit olduğumuz üzere; geçmişte olduğu gibi bugün de inancımıza yönelik çirkin eylemler gerçekleştiren kirli eller varlığını korumaktadır.

Bizler yaşanan bu olaylara karşı tepkimizi idile getirirken aynı zamanda aramızdaki ümmet bilincini, sevgi ayrıca kardeşliği daha da pekiştirmeli; inancımızın tüm değerlerine sıkı sıkıya sarılmalı ayrıca Allah’ın Kelamını hakkıyla okuyup yaşayanlardan olmalıyız. İnancımıza, hayat rehberimiz Kur’an-ı Kerim’e ayrıca tüm mukaddesatımıza yönelik her türlü habis düşünceye verilecek en güzel cevabın bu olacağı kanaatindeyim.

Bu düşüncelerle aziz hemşehrilerimin ayrıca tüm İslam âleminin mübarek Regaip Kandili’ni ayrıca üç aylarını tebrik ediyor; bu müstesna günlerin hayra, berekete ayrıca huzura vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet