tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Konak’ta STK’lar ile üç imza

Yerel yönetim ayrıca sivil toplum örgütleri işbirliklerinin en güzel örneklerini sergileyen Konak Belediyesi, üç yeni protokolü daha hayata geçirdi.

Konak’ta STK’lar ile üç imza
09.02.2023 00:17
0
A+
A-

Yerel yönetim ayrıca sivil toplum örgütleri işbirliklerinin en güzel örneklerini sergileyen Konak Belediyesi, üç yeni protokolü daha hayata geçirdi. İzmir Kadın Kuruluşları Birliği, Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ayrıca Laik Oluşum Vakfı ayrıca İzmir Bostanlı Rotary Kulübü Derneğiyle, engelli bireylere ayrıca kadınlara yönelik çalışmalar ile Konak’ın tanıtımını ihtiva eden protokollere imza atan Başkan Batur, “Sivil toplum kuruluşları, halkın temsilcileridir. Bu her vakit önem verdiğimiz bir konu. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sivil toplumla işbirliği içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur,  İzmir Kadın Kuruluşları Birliği (İKKB), Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ayrıca Laik Oluşum Vakfı (TÜLOV) ayrıca İzmir Bostanlı Rotary Kulübü Derneğiyle ayrı ayrı üç protokole imza attı. İmzalanan protokoller kapsamında ilçede görme engelliler için donanımlı bir bilgisayar sınıfı açılmasına, kadın odaklı projelerin öncelikli olarak hayata geçirilmesine ayrıca Konak’ın yurtiçi ayrıca yurtdışından daha geniş kitlelere tanıtılmasına yönelik çalışmalar start aldı. STK temsilcilerini makamında konuk eden Başkan Batur, gerçekleşen imza törenlerinde İKKB Başkanı Gülsen Özkan ayrıca birlik bünyesindeki derneklerin başkan ayrıca temsilcileri, TÜLOV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nurettin Demir ayrıca vakıf bünyesindeki derneklerin başkan ayrıca temsilcileri ayrıca İzmir Bostanlı Rotary Kulübü Derneği Başkanı Hüseyin İvit ayrıca yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Belediyelerin tek başına iş yaparak değil sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde başarılı olabileceklerinin altını çizen Başkan Batur, “Kendi başına iş yapan belediye başarılı olamaz. Biz sivil toplum örgütleriyle, demokratik kitle örgütleriyle birlikte çalışıyoruz. Çünkü onlar halkın temsilcileri. Bu her vakit önem verdiğimiz bir konu. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sivil toplumla işbirliği içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

STK’larla güç birliği örnek çalışmaların önünü açacak

İmzalanan protokoller kapsamında Konak Belediyesi ayrıca İzmir Bostanlı Rotary Kulübü Derneği, ilk olarak görme engelli bireylerin bilgisayar kullanımı ile ilgili bir sınıf yapılması için harekete geçecek. Hibe desteğiyle yapılacak proje sayesinde açılacak sınıf, başta Konak ilçe sınırları içerisinde yaşayanlar olmak üzere görme engelli vatandaşlara hizmet verecek. İzmir Kadın Kuruluşları Birliği (İKKB) ile yapılan protokole göre ise öncelikli olarak kadınlara yönelik projeler üzerinde çalışılacak. İKKB komisyonları, Konak Belediyesi’nin semt merkezlerinden yaralanan kadınlarla bir araya gelerek onları destekleyici projeleri Konak Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirecek. Türkiye’nin değerlerini yurt içinde ayrıca haricinde tanıtma işleviyle öne çıkan TÜLOV ise imzalanan protokolle birlikte Konak Belediyesiyle yapılacak ortak projelerin yanı sıra İzmir’in ayrıca Konak’ın değerlerini, daha büyük etkinliklerle ayrıca daha büyük kitlelere tanıtacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex