tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3770
EURO
35,0164
ALTIN
2.325,59
BIST
9.103,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

KOÇTAŞ Türkiye’nin Dört Bir Yanında Öğrencilerin “Yanı Başında”

“Yanı Başında” programı ile 2020 tarihinden bu yana Türkiye’nin dört bir yanından ilköğretim ayrıca ortaöğretim okullarının iç cephe yenilenmesine katkıda bulunan Koçtaş, 2023 tarihinde da ihtiyaç sahibi 20 okulun yanı başında olacak.

KOÇTAŞ Türkiye’nin Dört Bir Yanında Öğrencilerin “Yanı Başında”
02.02.2023 00:05
0
A+
A-

“Yanı Başında” programı ile 2020 tarihinden bu yana Türkiye’nin dört bir yanından ilköğretim ayrıca ortaöğretim okullarının iç cephe yenilenmesine katkıda bulunan Koçtaş, 2023 tarihinde da ihtiyaç sahibi 20 okulun yanı başında olacak. Öğrencilerin daha temiz ayrıca ferah ortamlarda eğitimlerine devam edebilmeleri için harekete geçen Koçtaş, bugüne kadar toplam 62 okulda 564 sınıfın yenilenmesi sağladı. 

Yaşamın olduğu her yeri geliştirmek ayrıca güzelleştirmek misyonuyla faaliyetlerini sürdüren Koçtaş, 2020 tarihinden bu yana Türkiye’nin dört bir yanından ihtiyaç sahibi ilköğretim ayrıca ortaöğretim okullarına destek olmayı sürdürüyor. Koçtaş, “Yanı Başında” programı ile okulların iç cephelerinin yenilenmesi için boya ayrıca boyacı malzemeleri desteği sağlıyor. 2020 tarihinde 7 okula, 25. yılı olan 2021 tarihinde 25 okula, 2022 tarihinde ise 30 okula iç cephe boyası ayrıca boyacı malzemeleri desteği veren Koçtaş, bugüne kadar 62 okulun iç cephesinin yenilenmesini sağladı. Proje kapsamında bu yıl 20 okulun daha yanı başında olacak Koçtaş, yenileme çalışmalarını tamamlayarak öğrencilere temiz ayrıca ferah bir eğitim ortamı sağlanması için desteğini sürdürecek.

Koçtaş olarak insana ayrıca topluma değer katma misyonuyla sorumlu projeler hayata geçirdiklerini belirten Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu“Eğitim alanındaki “Yanı Başında” destek programımızla 2020 tarihinden bu yana önemli yol kat ettik. İhtiyaç sahibi ilköğretim ayrıca ortaöğretim okullarına ulaştığımız bu programımız ile ilk etapta Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, İzmir, Mardin, Sakarya ayrıca Şanlıurfa illerimizdeki 7 okulumuzu yeniledik. Program kapsamında şirketimizin 25. senesi olan 2021 tarihinde 25 okulumuzun, 2022 tarihinde ise 30 ihtiyaç sahibi okulumuzun daha yanı başında olduk. Yanı Başında programımıza, ihtiyaç sahibi 20 okulumuzu daha yenileyerek bu sene de devam edeceğiz. Bu okullarda bulunan 564 sınıfın tamamını, farklı illerdeki mağazalarımızda görev yapan çalışanlarımızın destekleriyle belirledik. Projeye gönül ayrıca emek veren tüm çalışma arkadaşlarımla gurur duyuyorum.” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu