tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3849
EURO
35,0576
ALTIN
2.326,64
BIST
9.097,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Anne Şehir Merkezi’nde ahşap atölye çalışmalarını başlattı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hem üreten hem de eğiten bakış açısıyla hizmetlerine ara vermeden devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Anne Şehir Merkezi’nde ahşap atölye çalışmalarını başlattı
02.04.2023 12:11
0
A+
A-

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hem üreten hem de eğiten bakış açısıyla hizmetlerine ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Anne Şehir Merkezi’nde ahşap atölyesi çalışmaları başlatan Büyükşehir, öğrencilerin ahşap ürünler tasarlayıp, üretmesine imkan sağlıyor.

YENİ PENCERELERE BAKIŞ 

Büyükşehir Belediyesi Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Programı 2017 tarihinden beri tüm Kocaelilere hizmet ediyor. Her geçen gün bünyesine yeni bir hizmet başlığı ekleyen Kadın ayrıca Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü kulüp faaliyetleri çerçevesinde çeşitli modellerde ağaç malzeme ayrıca teknikler kullanılarak öğrencilerin hayalini kurduğu model uçak yapıyor. Gençlerin yeni pencereler açmasını, ufuklarının genişlemesine katkı sağlıyor.  

ÇOKLU ZEKA GELİŞİMİNE DESTEK

Her öğrencinin yetenekli olduğu bir beceri alanının var olduğu ile ilgili uzman görüşü alarak projelerini hayata geçiren Büyükşehir, ahşap atölyesi ile öğrencilerin çoklu zekâ gelişimine destek oluyor. Atölyelerde çoklu zekâ kuramlarından mantıksal-matematiksel,  görsel-uzamsal, bedensel-kinestetik, kişisel-içsel ayrıca doğacı zekâ ile mantıksal ilişkiler kurma, sonuç çıkartma, problem çözme, geometrik şekiller gibi soyut sembollerle çalışma, resimler,  imgeler, şekiller ayrıca çizgilerle düşünme, üç boyutlu nesneleri algılama ayrıca beden hareketlerini ayrıca el becerisini ustalıkla kontrol etme vb. etkinlikler ile kişisel gelişim sağlanıyor.

“PİLOT OLMAK İSTİYORUZ”

İlgi duydukları model uçak yapma hayaline kavuşan çocuklar ileride pilot olmak istediklerini belirtirken, el emeği bitirdikleri uçakları ile gurur duyuyorlar. Öğrenciler ahşap atölyesinde ve kalemlik, ay yıldız şeklinde masaüstü lamba, kumbara, araba, kepçe, beşik, rüzgâr türbini gibi daha pek çok ürün öğretmenlerin desteği ile yapıyor. Gebze ilçesindeki Defne adı verilen Anne Şehir Merkezi’nde gerçekleşen ahşap atölyesi veya diğer etkinlikler hakkında bilgilendirme almak için 324 38 31 nolu telefon aranabilir.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu