tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3658
EURO
34,9484
ALTIN
2.325,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’dan 17 Ağustos Mesajı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yayınladığı mesajla 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nde hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan …

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’dan 17 Ağustos Mesajı
15.08.2022 15:06
0
A+
A-

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yayınladığı mesajla 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nde hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabırlar diledi.

Asrın en büyük felaketlerinden birisi olarak tarihe geçen 17 Ağustos Marmara Depremi’nin 23. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, millet olarak yaşadığımız bu büyük acıyı asla unutmamamız gerektiğini vurgulayarak, “ Kocaeli’nin depreme ayrıca her türlü afete hazır bir şehir olması için projeler üretiyoruz. Alacağımız derslerle ileride yeni acıların önüne geçilmesini sağlıyoruz” dedi.

Başkan Büyükakın mesajında, “Başta kentimiz olmak üzere, bölgemizde çok büyük can kayıplarına sebep olan Marmara Depremi’nde hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, engelli olanlara da kolaylıklar diliyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak her vakit yanlarında olduğumuzun bilinmesini isterim’’ diye konuştu. Başkan Büyükakın sözlerine şöyle devam etti:

Allah milletimize bir daha böyle acılar göstermesin. Yerel yönetimlere ayrıca yöneticilere düşen şehri korumak ayrıca her türlü afetten korunmasını sağlamaktır. Bu amaçla bugün Kocaeli’miz, Büyükşehir Belediye’mizin yaptığı yatırımlarla ayrıca çalışmalarla depreme çok daha hazırlıklı ayrıca güvenli bir kent haline gelmiştir. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak, GTÜ ayrıca AFAD ile projeler geliştiriyoruz. Girişimlerimiz sonucunda AFAD tarafınca afetle ilgili projelerde Kocaeli pilot il seçildi. ‘Kocaeli Afet Zararlarının Azaltılmasında Akıllı Kent Uygulaması Projesi’, Türkiye’de ilk defa ilimizde uygulanacak ayrıca diğer şehirlere örnek olacak.

Büyükşehir Belediyesi olarak teknolojinin elverdiği her türlü tedbiri alıyoruz ayrıca almaya devam edeceğiz. Bu amaçla kentin dört bir yanına yerleştirdiğimiz ivme ölçerlerden sismoloji merkezine, simülasyon merkezimizdeki eğitimlerimizden kentsel dönüşüm çalışmalarımıza kadar pek çok dev projeyi hayata geçirdik ayrıca geçirmeye devam ediyoruz.

Sevgili hemşerilerim, bu önemli günde acılarımız hâlâ tazeliğini koruyor ayrıca kelimelerin kifayetsiz kaldığını hissediyoruz.

Allah böylesi acıları bir daha yaşatmasın. 17 Ağustos Depremi’nde vefat etmiş olanlara Yüce Allah’tan rahmet, kalanlara ise başsağlığı diliyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu