tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın yayınladığı bir mesajla Dünya Tiyatrolar gününü kutladı

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü sebebiyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın” Tiyatro, kültürleri ayakta tutar, pek çok sanat dalına ilham verir.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın yayınladığı bir mesajla Dünya Tiyatrolar gününü kutladı
27.03.2023 15:44
0
A+
A-

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü sebebiyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın” Tiyatro, kültürleri ayakta tutar, pek çok sanat dalına ilham verir. Bu doğrultuda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bütün sanat dallarında olduğu gibi tiyatroda da önemli organizasyonlara imza atıyor, kent olma bilincimizi sanatın gelişimiyle de taçlandırıyoruz” dedi.”

Sanat ile yoğrulmuş bir kent, sanatla eğitilmiş bir toplum oluşturmak için şehir tiyatrolarının çalışmalarına çok önem verdiklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın” Dünya klasiklerinden, tarihi oyunlara, çağdaşlardan yeni ayrıca yerli yazarlara dek pek çok oyunla, çok yönlü bir tiyatro arenası oluşturmaya çalışıyoruz. Sanata ayrıca sanatçıya verdiğimiz önemin gereklerini yerine getirme adına bundan sonra da organizasyonlarımızın ardı ardına devam edeceğini belirtmek isterim.” dedi.

Başkan Büyükakın sözlerine şöyle devam etti” Diğer sanat dallarına oranla yaşamla doğrudan örtüşebilen tiyatro, aslında yaşamın ta kendisidir. İnsanlığa ait her duyguyu içinde en çok barındıran sanat dallarından biri olan tiyatro, evrensel duygu ayrıca düşüncelerin en anlamlı aktarma dallarından birisi olmuştur.

27 Mart Dünya Tiyatrolar Gününde Türk tiyatrosunun gelişmesine ayrıca sevdirilmesine katkıda bulunan değerli tiyatrocuların, tiyatronun kitlelere sunulmasında yer alan tüm emekçilerin ayrıca tiyatro severlerin bu anlamı gününü kutluyorum.”

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex