tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Kişisel gelişim ile burs kazandırıyor

Bilgilendirme Koleji, özel okullarda artan fiyatlar karşısında öğrenci velilerini rahatlatmak ayrıca öğrencileri eğitimlerim süreçlerini desteklemek için yabancı dil bilgisinin yanında bilişim, sanat ayrıca spor gibi alanlarda başarı gösterenlere burs imkanı sağlıyor.

Kişisel gelişim ile burs kazandırıyor
12.01.2023 00:13
0
A+
A-

Bilgilendirme Koleji, özel okullarda artan fiyatlar karşısında öğrenci velilerini rahatlatmak ayrıca öğrencileri eğitimlerim süreçlerini desteklemek için yabancı dil bilgisinin yanında bilişim, sanat ayrıca spor gibi alanlarda başarı gösterenlere burs imkanı sağlıyor. Bilgilendirme Koleji Kurucusu Ahmet Çevik, “Yetenekli öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak ayrıca ailelerini artan fiyatlar karşısında rahata kavuşturmak için 7-8 Ocak tarihlerinde düzenleyeceğimiz Kabul ayrıca Bursluluk Sınavı’nda yüzde 100’e varan burs olanağı sunuyoruz.” dedi.

Özel okullar, Ocak ayından itibaren 2023-2024 öğretim yılı için erken kayıt dönemi başlattı. Artan fiyatlar karşısında veliler, erken kayıt döneminde indirimlerden faydalanmak ayrıca bursluluk sınavları ile burs imkanlarından yararlanmak için harekete geçti. İstanbul Ataşehir’de faaliyet gösteren Bilgilendirme Koleji, öğrencilerin akademik başarısının yanı sıra İngilizce, sanat ayrıca spor becerileri için de yüzde 100’e varan burs imkanı sunması ile dikkatleri üzerine çekti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bilgilendirme Koleji Kurucusu Ahmet Çevik, öğrencileri akademik bilginin yanında bireysel yetenekleri ile de değerlendirdiklerini söyledi. Çevik, yaptığı açıklamada, “Öğrencilerin fiziksel, duygusal ayrıca zihinsel gelişiminde sanat ayrıca sporla ilgilenmesinin olumlu etkisini her alanda hissediyoruz. Bilgilendirme Koleji olarak a+5b Yeni Nesil Eğitim Modeli kapsamında öğrencilerimizin akademik gelişimlerinin yanı sıra sosyal becerilerinin gelişmesi, kendilerini daha iyi tanımaları ayrıca dünyayı keşfetmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimizi yabancı dil bilgisinin yanında bilişim, spor, sanat yetenekleri ile burs kazandırarak destekliyoruz.” dedi.

Veliler bu fırsatı iyi değerlendirmeli

Son dönemde özel okullar ile ilgili itibar zedeleyici fiyat artış haberlerinin gündemde olduğunu söyleyen Ahmet Çevik, “Son zamanda her alanda yaşanan fiyat artışı özel okullar için de gündeme gelmekte. Veliler de haliyle endişe etmekte. Biz bu durum karşısında velilerimize destek olarak öğrencilerimize yeteneklerine göre yüzde 100’e varan bursluluk imkanı sunuyoruz. Veliler, öğrenciler için bu fırsatı iyi değerlendirmeli. Bilgilendirme Koleji olarak deneyimli eğitim kadromuzla başarılı öğrencilere her türlü desteği vermeye hazırız.” diye konuştu.

a+5 b Yeni Nesil Eğitim Modeli ile kişisel gelişim destekleniyor

Bilgilendirme Koleji’nin öncülük ettiği a+5b eğitim modeli hakkında bilgilendirme veren Ahmet Çevik, “a+5 b Yeni Nesil Eğitim Modeli; İngilizce, bilişim, sanat, spor ayrıca kişisel gelişimi desteklemeyi hedefleyen bir öğretim sistemidir. Bu beş beceriyi kazanmış öğrencilerimizin akademik gelişimin yanı sıra sağlıklı, mutlu, tam donanımlı bir birey olmasını amaçlıyoruz.  Öğrencilerimize, eleştirel düşünme, yaratıcılık, problem çözme, üretime katılma, aile ayrıca sosyal çevresine karşı sorumluluk bilinci de kazandırıyoruz.” dedi.

Kabul ayrıca Bursluluk Sınavı 7-8 Ocak’ta 

a+5 b Eğitim Modeli ile akademik ayrıca sosyal becerilerin gelişimine katkı sağlayan Bilgilendirme Koleji, 7-8 Ocak 2023 tarihlerinde düzenlediği Kabul ayrıca Bursluluk Sınavı ile 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. sınıflar için yüzde 100’e varan eğitim bursu imkanı sağlayacak.  Sınav, 7 Ocak Cumartesi ayrıca 8 Ocak Pazar günü 11.30-14.30 saatlerinde iki seans olarak gerçekleşecek.

 

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex