tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3845
EURO
35,2418
ALTIN
2.324,32
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Kınık’taki gönüllü öğretmenlerden depremzedelere yardım

Kınık’ta görev yapan 27 gönüllü öğretmen, depremzedelere destek için Kahramanmaraş Türkoğlu bölgesine hareket etti.

Kınık’taki gönüllü öğretmenlerden depremzedelere yardım
19.02.2023 00:31
0
A+
A-

Kınık’ta görev yapan 27 gönüllü öğretmen, depremzedelere destek için Kahramanmaraş Türkoğlu bölgesine hareket etti.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ayrıca 7.6 büyüklüğünde ayrıca 10 kenti etkileyen depremler devamında bölgedeki depremzedelere yardım için tüm Türkiye seferber oldu.

Kınık’ta görev yapmakta olan 27 gönüllü öğretmen kolları sıvadı. Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesinde yardım hareketine katılan Kınıklı öğretmenler iki grup halinde depodan gelen yardıml arı indirip dağıtıma hazırlarken, bir grup gönüllü öğretmen de hazırlanan yardımları köylere araçlarla ulaştırdı.

Depremzedelere yardım etmek için canla başla çalışan gönüllü öğretmenler bölgede ulaşılamayan her bir köye yardıma koşmaya çalıştıklarını söyledi.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ise Kahramanmaraş bölgesinden dönen 27 gönüllü öğretmenle ilgili “Depremin ilk günü yola çıkıp dün akşam geri dönüş yapan 27 gönüllü öğretmenimiz, depremzedelere yardım etmek için ellerinden geldiklerince çalışıp çabaladılar. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün kahraman ismini verdiği Maraş’ta onun meslektaşları en değerli öğretmenlerimiz depremzedelere elini uzattı. Biz de Kınık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’müz ayrıca belediyemiz olarak elimizi depremzedelerin üstünden çekmeyeceğiz.” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu