tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Kınık’ta “Mahalle Buluşmaları” devam ediyor

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Delez Yaşam Vadisi Sosyal Tesislerinde düzenlenen “Mahalle Buluşmaları” kapsamında, Arpaseki, Poyracık, Cumalıköy, Kınık merkez ayrıca civar mahallelerin kadınları ile bir araya geliyor.

Kınık’ta “Mahalle Buluşmaları” devam ediyor
30.01.2023 02:01
0
A+
A-

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Delez Yaşam Vadisi Sosyal Tesislerinde düzenlenen “Mahalle Buluşmaları” kapsamında, Arpaseki, Poyracık, Cumalıköy, Kınık merkez ayrıca civar mahallelerin kadınları ile bir araya geliyor.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer “Mahalle Buluşmaları” kapsamında ilçe halkı ile bir araya gelerek, birlikte yönetim prensibini hayata geçiriyor.

İlçede yaşayan 7’den 70’e herkesle bir araya geldiği etkinlikler kapsamında bu kez, Arpaseki, Poyracık, Cumalıköy, Kınık merkez ayrıca civar mahallelerinde yaşayan kadınlar ile kahvaltı programında bir araya geldi. Programlarda Arpaseki Muhtarı Ergün Şanal, Cumalıköy Muhtarı İsmail Dilber, Kınık Belediye Meclis üyeleri Behire Tanır ayrıca Mahmut Şahan hazır bulundu.

Kadınların gözünden ilçenin ayrıca mahallelerin konuşulduğu programda Başkan Doğruer, belediye hizmetleri değerlendirmesini ayrıca kadınların beklentilerini dinleyerek notlar aldı.

Başkan Doğruer, göreayrıca geldiği günden beri, birlikte yönetim prensibini benimsediğini ayrıca belediyecilik anlayışını bu yönde güçlendirdiğini belirttiği konuşmasında “Kınık halkının ne istediğini hep çok önemsedik, çünkü biz bu görevi sizleri mutlu ayrıca memnun etmek için yapıyoruz” dedi ayrıca sözlerine şöyle devam etti:

“Mahalle Buluşmaları sadece bir belediyecilik hizmeti değil aynı zamanda sosyal ayrıca kültürel bir etkinlik bizler için. Yaşlısı çocuğu, kadını erkeği, işçisi öğrencisi, yani ilçe halkının bütün kesimleri bu toplantılarda bir araya geliyor, kaynaşıyor ayrıca adeta bir meclis gibi fikirlerini beyan ederek ilçemizin dertleriyle dertlenmiş oluyor. Siz değerli kadınların, annelerimizin, kardeşlerimizin sorun tespit yöntemleri ayrıca fikirleri bizim için çok önemli. Çünkü sizler sadece şikayet etmiyor aynı zamanda çözüm önerilerinde bulunuyorsunuz. İlçemizde kadınlarımızı, yüzme ile, tenis ile, müzik ile ayrıca birçok etkinlik ayrıca kurs ile buluşturduğumuz projelerin ufku sizlerle yaptığımız istişareler neticesinde açıldı. Bugün biz de notlarımızı aldık. Katkılarınızdan ayrıca katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Program Başkan Doğruer ayrıca misafirlerin hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex