tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3845
EURO
35,2418
ALTIN
2.324,32
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Ketav’ın Aylık Toplantısı Yapıldı

Kemer Yöresel Tanıtım Vakfı’nın (KETAV) aylık “Bizim Sokak” toplantısı gerçekleştirildi. Göynük Mahallesi’ndeki Kimeros Park Hotel’de KETAV …

Ketav’ın Aylık Toplantısı Yapıldı
30.09.2022 17:21
0
A+
A-

Kemer Yöresel Tanıtım Vakfı’nın (KETAV) aylık “Bizim Sokak” toplantısı gerçekleştirildi.

Göynük Mahallesi’ndeki Kimeros Park Hotel’de KETAV tarafınca yapılan toplantıya, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 1995 ile 1999 yılları arasında KETAV başkanlığı yapan Turgut Gür ayrıca KETAV yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda, son dönemlerde KETAV tarafınca yapılan organizasyonlar ayrıca gelecek yıl yapılması planlanan etkinliklerle ilgili bilgilendirmeler aktarıldı.

Kemer Kaymakamı Çam, KETAV’ın yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, Kemer’e katkı sunan çalışmalarından dolayı KETAV ayrıca üyelerini tebrik ettiğini söyledi.

Gelecek yıl Cumhuriyetin 100. yılını kutlayacaklarını hatırlatan Kaymakam Çam, Türkiye genelinde olduğu gibi Kemer’de de coşkulu bir kutlama yapılması gerektiğini ifade ederek, hazırlıkların eksiksiz olmasını temenni ettiğini kaydetti.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise belediyenin destekleriyle KETAV tarafınca yapılan etkinliklerin Kemer’e çok yakıştığını ayrıca katkı sağladığına değinerek, Kemer tanıtımı için Kemer Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye devam edeceklerini anlattı.

KETAV Başkanı Volkan Yorulmaz da son dönemde Kemer Sualtı Günleri başta olmak üzere Phaselis Festivali ile Kemer’in adını tüm dünyaya duyurduklarını hatırlattı.

Mevzu Bahis etkinliklere katılımın çok fazla olmasından dolayı mutlu olduklarını bildiren Yorulmaz, etkinliklere katkıda bulunan sponsorlara teşekkür ettiğini dile getirdi.

KETAV eski başkanlarından Turgut Gür de kendi döneminde yapıkları çalışmaları anlatan bir kitap hazırladığını ayrıca bu kitabın Kemer’in turizm tarihine ışık tutacağını söyledi.

Gür, kitabını Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam ayrıca Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile paylaştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu