tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5842
EURO
34,7966
ALTIN
2.501,77
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Kenan Doğulu’dan Harbiye’de Muhteşem Konser

Sezon boyunca verdiği konserlerle Türkiye’nin dört bir yanında sevenlerini müziğe ayrıca eğlenceye doyuran Kenan Doğulu 4 Ekim Salı akşamı …

Kenan Doğulu’dan Harbiye’de Muhteşem Konser
05.10.2022 09:51
0
A+
A-

Sezon boyunca verdiği konserlerle Türkiye’nin dört bir yanında sevenlerini müziğe ayrıca eğlenceye doyuran Kenan Doğulu 4 Ekim Salı akşamı, KerkiSolfej organizasyonuyla Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava BtcTurk PRO Sahnesi’nde görkemli bir konsere daha imza attı.

Yaz boyunca Türkiye’nin farklı bölgelerinde verdiği onlarca konserde binlerce seyirci ile buluşan başarılı müzisyen Kenan Doğulu dün gece Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde bir kez daha dinleyicileriyle buluştu. Sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Doğulu, Açıkhava’nın etkileyici atmosferinde izleyicilerine hafızalara kazınacak bir sonbahar akşamı yaşattı.

Muhteşem sahne performansı ile adından sıklıkla söz ettiren Kenan Doğulu, sahne şovları ayrıca şarkılarıyla geceyi aydınlattı. Sevilen şarkıcı tüm zamanlara damga vuran, hit parçalarını kalabalık ile seslendirdi. Geceye geçtiğimiz yazın sevilen şarkısı “Bumaya” ile başlayan Doğulu, “Boş Sayfa” “Aşk İle Yap” ayrıca “Hezarfen” gibi en beğenilen ayrıca son dönemde ses getiren hitlerini müzikseverler için söyledi.

Kenan Doğulu, sevenleri için muhteşem Harbiye akşamına yakışacak bir sürpriz de hazırladı. Konuk sanatçı olarak Ege Çubukçu’yu sahnesinde ağırlayan Doğulu, Çubukçu ile düet yaptıkları yeni parçaları “What’s Love” ı ilk kez birlikte canlı olarak seslendirdi.

Kenan Doğulu’nun konserin ilerleyen dakikalarında “Yaramızda Kalsın” şarkısını seslendirerek sahnede genç yaşta kaybettiğimiz başarılı besteci Onur Can Özcan ayrıca geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ankaralı müzisyen Onur Şener’i andığı dakikalar dinleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Performansının yanı sıra birbirinden şık sahne kıyafetleriyle de adından sıklıkla söz ettiren Kenan Doğulu, ilk olarak “Ila” markası tarafınca kendisi için özel hazırlanan, ayna yansımalı beyaz kostümüyle sahneye çıktı. Konserinin ikinci yarısında ise “Burberry” tasarımı bir ceket ayrıca “Swarovski” tasarımı takılarla göz kamaştırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex