tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3695
EURO
35,0050
ALTIN
2.325,46
BIST
9.127,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Kemer Belediyesi’nden okullara destek

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun “Eğitim Varsa Gelecek Var” sloganıyla hareket eden belediye ekipleri okullara destek olarak boya …

Kemer Belediyesi’nden okullara destek
25.11.2022 00:04
0
A+
A-

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun “Eğitim Varsa Gelecek Var” sloganıyla hareket eden belediye ekipleri okullara destek olarak boya ayrıca badana çalışmalarına devam ediyor.

Eğitime büyük katkı sağlayan Kemer Belediyesi, ilçedeki okulların tüm ihtiyaçlarını gideriyor.

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tekirova Mahallesi’ndeki Halit Narin İlk ayrıca Ortaokulunda bahçe düzenlemesi kapsamında çizgi ayrıca boyama çalışması yaptı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, geleceğin teminatı öğrencilerin daha modern bir ortamda eğitim alıp oyun oynamaları için okullara destek olmaya devam ettiklerini söyledi.

Kemer’de eğitim alan öğrencilerin her vakit yanında olduklarını ayrıca olmaya da devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Topaloğlu, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların geleceği için her şeyi yapıyoruz. Okullarımıza boya, badana, tamir ayrıca tadilat desteğinin yanında tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Halit Narin İlk ayrıca Ortaokulunun da bahçe düzenlemesi kapsamında çizgi ayrıca boyama çalışması yaptık. Çocuklarımız çok mutlu oldu. Onlar mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz. Eğitime katkılarımız artarak devam edecek.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu