tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
35,1221
ALTIN
2.324,78
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Kemer Belediyesi’nde memurlar yemin etti

Kemer Belediyesi’nde memur kadrosuna atanan personele yemin töreni düzenlendi. Kemer Belediyesi yılında ilk defa yapılan memuriyet yemin törenine, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da katılarak memur olan personeli tebrik etti.

Kemer Belediyesi’nde memurlar yemin etti
21.04.2023 00:32
0
A+
A-

Kemer Belediyesi’nde memur kadrosuna atanan personele yemin töreni düzenlendi. Kemer Belediyesi yılında ilk defa yapılan memuriyet yemin törenine, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da katılarak memur olan personeli tebrik etti.

Kemer Belediyesi bünyesinde memuriyete geçen 22 personel için Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonu’nda yemin merasimi yönetmeliği hükümleri çerçevesinde yemin töreni düzenlendi.

Törene, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül, Baki Yalın ayrıca Gülsüm Bal, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Bilici, Recep Yılmaz, Mustafa Tıraş ayrıca birim müdürleri katıldı.

26 Ocak 2023 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Devlet Memurları Kanunu ayrıca Bazı Kanunlar ile 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” hükümleri kapsamında memuriyete geçen personel için düzenlenen yemin töreni, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Şefi Furkan Üstündağ’ın okuduğu yemin metnini tekrarlayan memurlar yemin etti.

Törende konuşan Belediye Başkanı Topaloğlu, memuriyete geçen 22 belediye personelinin uzun zamandır belediyede çalıştığını söyledi.

Memur olan belediye personelinin sorumluluğunun bir kat daha arttığına işaret eden Başkan Topaloğlu, “Memur olan çalışma arkadaşlarımı kutlarım. Devletinizi, bayrağınızı ayrıca toprağınızı artık daha fazla düşünmek zorundasınız. Zaten görevinizi en iyi şekilde yapıyorsunuz. Bundan sonra attığınız her imzada hem vatandaşı hem de çalıştığınız kurumu ayrıca memleketi düşünerek atmalısınız. Tüm çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Yemin belgelerini alan memurlar daha sonra Başkan Topaloğlu ayrıca beraberindekilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu