tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3342
EURO
35,1132
ALTIN
2.308,92
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Kemer Belediyesi ve Ketob İş Birliğinde Çalış Tepesinde Çevre Temizliği Yapıldı

Dünya Temizlik Hareketi’ne dikkat çekmek amacıyla Kemer’de çevre temizliği yapıldı. Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ayrıca İklim …

Kemer Belediyesi ve Ketob İş Birliğinde Çalış Tepesinde Çevre Temizliği Yapıldı
15.09.2022 16:51
0
A+
A-

Dünya Temizlik Hareketi’ne dikkat çekmek amacıyla Kemer’de çevre temizliği yapıldı.

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ayrıca İklim Değişikliği ayrıca Sıfır Atık Müdürlüğü ile Kemer Turistik Otelciler ayrıca İşletmeciler Birliği (KETOB) iş birliğince yapılan temizlik etkinliğine, Kemer Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Kültür ayrıca Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Hasan Canlı, Kemer Belediyesi İklim Değişikliği ayrıca Sıfır Atık Müdürü Serap Minta, KETOB Başkan Yardımcısı Şinasi Gürocak, KETOB Genel Sekreteri Ayşegül Zeybek Uçar ayrıca Kemer’deki otellerin çalışanları katıldı.

Çalış Tepesinde yaklaşık 2 saat süren temizlik etkinliğine katılan yaklaşık 100 kişi, plastik şişe, cam, metal parçaları, poşet, peçete gibi yol boyunca gelişi güzel çevreye bırakılmış çöpleri topladı.

Dünya Temizlik hareketine dikkat çekmek ayrıca çevrenin korunması amacıyla farkındalık oluşturmak amacıyla Kemer Belediyesi ile KETOB iş birliğinde Çalış Tepesinde toplanan gönüllülere etkinlik sonunda katılım sertifikaları ile KETOB’un anlaşmalı olduğu DG Bitkisel Atık Yağ Geri Kazanım firması tarafınca her katılımcıya 1 Adet fidan bağışı kampanyası sertifikası verildi.

Düzenlenen etkinliğe katılan Kemer Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz ile Başkan Yardımcısı Emin Gül de çevre temizliği hareketine çöp toplayarak eşlik etti.

Etkinlik sonrası açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Yılmaz, Kemer Belediyesi olarak her vakit çevreye duyarlı olduğunu belirterek, sosyal sorumluluk projelerine de destek vermeye devam ettiklerini söyledi.

İnsanların çevre bilincini geliştirmek ayrıca doğayı temiz kullanmak için çevre temizlik etkinliğine katılmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Başkan Vekili Yılmaz, “Gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak için çalışıyoruz. Doğayı korumak ayrıca temiz tutmak insanların elinde. Buna çok dikkat etmemiz gerekir. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül de Kemer’de turizmin en önemli unsurlarının doğa, deniz, güneş ayrıca kum olduğuna dikkat çekerek, vatandaşlardan doğayı ayrıca sahilleri kullanırken çevreyi kirletmemeye özen göstermelerini rica ederek, en büyük temizliğin kirletmemek olduğunu kaydetti.

KETOB Başkan Yardımcısı Şinasi Gürocak ise Kemer’e tatile gelen misafirlere doğayı temiz bırakmak gerektiğinin altını çizerek, şunları kaydetti:

“Kemer Belediyesi ayrıca KETOB olarak çevre temizliği yaptık. Otel çalışanlarımız da bizlere eşlik etti. Doğamızı temiz tutmamız lazım. Çevreden topladığımız cam kırıkları gibi atıkları toplamazsak orman yangınları çıkabilir. Bunun önüne de geçmek bizim elimizde. Etkinliğimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Etkinliğe katılanlar daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu