tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,51
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Kemalpaşa’da Karakayalı ve CHP’ye Büyük Destek

Kemalpaşa’da yaklaşan seçim dönemi öncesi Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’ya destek kahvaltısı yaklaşık 800 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kemalpaşa’da Karakayalı ve CHP’ye Büyük Destek
14.03.2023 00:02
0
A+
A-

Kemalpaşa’da yaklaşan seçim dönemi öncesi Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’ya destek kahvaltısı yaklaşık 800 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

İçerisinde Ak Parti’den önemli isimlerinde yer aldığı yaklaşık 800 kişi Başkan Karakayalı ile kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Başkan Rıdvan Karakayalı masaları dolaşarak vatandaşları tek tek selamlarken, birlik ayrıca beraberlik mesajı verdi. Vatandaşlar yaklaşan seçim dönemi ayrıca devamında Karakayalı’ya ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi’ne tam destek vereceklerini belirtti.

‘’AK PARTİ ÜYESİYDİM İSTİFA ETTİM’’

Kemalpaşa Kadırga Restoran’da düzenlenen kahvaltıda konuşan İş İnsan İsmail Güler kendisi ile birlikte kahvaltıya katılım gösteren hemşerileri ile Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’ya teşekkürlerini sunarak “ Başkanımız Sayın Karakayalı’ya destek amacıyla bu organizasyonu düzenledik.  Ak Parti üyesiydim. İstifa ettim. Ailece ayrıca dostlarımızla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçmek için dosyalarımızı hazırladık. Bugün 800 kişi ile birlikte Başkan Karakayalı’ya destek amaçlı bir kahvaltı düzenleyerek bir araya geldik. Kısa ayrıca orta vadede hepimiz CHP’ye geçeceğiz. CHP’ye toplu bir şekilde üye olarak, katılım sağlayacağız” dedi.

KARAKAYALI: ARTIK BİRLİKTE YOL YÜRÜYECEĞİZ

Kendisine destek amacıyla düzenlenen kahvaltı organizasyonu için İş İnsanı İsmail Güler ile katılan herkese teşekkürlerini sunduğunu ifade eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı “Bugün bir araya geldiğimiz Kemalpaşalı kardeşlerimle vakit vakit bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunduk. Birçok ailenin ayrıca dostlarının bizim yanımızda olmak istediklerini belirttiler. Bu sürecin neticesinde bugün burada 800 kişiye yakın bir katılım ile vatandaşlarımızla kahvaltıda bir araya geldik. İnşallah bundan sonra hem genelde ayrıca yerel de beraber çalışmaya karar verdik. Beraber üretmeye karar verdik. Kul hakkı yemeden, dürüstçe namusluca, insanları ayrıştırmadan bütün olarak, bir ayrıca beraber olacağız. Önümüzdeki günlerde dosyalar hazırlanacak. Çok büyük bir kitle ile CHP çatısı altında beraber yol almaya çalışacağız.  Toplu rozet takma töreni gerçekleştireceğiz. Bana duydukları güven için kendilerine teşekkür ediyorum. ” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu