tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3290
EURO
35,0728
ALTIN
2.298,20
BIST
9.058,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Kaspersky’nin işletmelere yönelik güvenlik çözümleri 100 fidye yazılımı korumasına sahip

Bağımsız BT güvenlik enstitüsü AV-TEST, fidye yazılımı korumasına yönelik Gelişmiş Tehdit Koruması testinde Kaspersky Endpoint Security for …

Kaspersky’nin işletmelere yönelik güvenlik çözümleri 100 fidye yazılımı korumasına sahip
19.08.2022 11:06
0
A+
A-

Bağımsız BT güvenlik enstitüsü AV-TEST, fidye yazılımı korumasına yönelik Gelişmiş Tehdit Koruması testinde Kaspersky Endpoint Security for Business ayrıca Kaspersky Small Office Security’i öne çıkan çözümler olarak kabul etti. Değerlendirme, her iki Kaspersky iş çözümünün 10 farklı gerçek hayat senaryosunda fidye yazılımlarına karşı başarılı bir şekilde savunma yapabildiğini ortaya koydu.

Fidye yazılımı saldırılarının sayısı her geçen gün artıyor. Kaspersky araştırması, kuruluşların neredeyse üçte ikisinin (64) halihazırda bir fidye yazılımı saldırısının kurbanı olduğunu tespit ederken, küresel Fidye Yazılım Görev Gücü uzmanları, mevcut ekonomik ayrıca politik iklim sebebiyle bu tehdidin artmaya devam edeceğini öngörüyor.

AV-TEST tarafınca yürütülen araştırma, güvenlik ürünlerinin fidye yazılımlarına karşı ne kadar başarılı koruma sağladığını değerlendirdi. Test süreci, virüslü eke sahip bir e-postayı içeren 10 tanımlı fidye yazılımı senaryosu aracılığıyla çözümleri çalıştırmayı içeriyordu. Mevzu Bahis ek, daha sonra PowerShell gibi araçlar aracılığıyla daha sonraki adımları yürüten, komut dosyaları içeren Office dosyaları gibi tehlikeli saldırıları devreye alıyordu.

Test sonuçlarına göre Kaspersky kurumsal ürünleri, fidye yazılımı koruma yeteneklerini bir kez daha kanıtladı. Analiz edilen çözümlerin her ikisi de saldırıları tespit etti, tamamen engelledi ayrıca maksimum 40 olan tam koruma puanı aldı. Testler, AV-TEST’in Kaspersky çözümlerine “Gelişmiş Onaylı Uç Nokta Koruması” sertifikası vermesiyle sonuçlandı

.

Kaspersky Tehdit Araştırmaları Başkanı Alexander Liskin, şunları söyledi: “Fidye yazılımlarının artmasıyla birlikte işletmelerin ağlarının güvende olduğundan ayrıca bu tehditlerin ilk etapta kendilerine bulaşmayacağından emin olmaları gerekiyor. Farklı fidye yazılımı grupları tarafınca kullanılan çeşitli teknikleri ayrıca prosedürleri açıklayan en son ayrıntılı raporumuz, bunlar arasında birçok benzerlik olduğunu gösteriyor. Bu, kuruluşların uygun uzmanlık ayrıca güvenlik çözümleriyle bu tür saldırıları daha iyi tanımasına ayrıca koruma sağlamasına yardımcı olabilir. AV-TEST’in ortaya koyduğu sonuçlar, Kaspersky araştırmacılarının en üst düzeyde fidye yazılımı koruması sunan, saldırganların ağa girmesini ayrıca kurumsal verileri ele geçirmesini önleyen ürünler sunmak üzere ortaya koydukları çalışmaların güçlü bir şekilde takdir edildiğini gösteriyor.”

AV-TEST tarafınca hazırlanan, 26 güvenlik çözümünün fidye yazılımlarına karşı gelişmiş tehdit koruma testinden geçtiği raporunun tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Kaspersky web sitesinde Kaspersky Endpoint Security for Business ayrıca Kaspersky Small Office Security hakkında daha fazla bilgilendirme bulabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu