tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3602
EURO
35,0056
ALTIN
2.325,97
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Kaspersky, MSS çözümüyle Quadrant Knowledge Solutions tarafından SPARK Matrix™ lideri seçildi

Kaspersky, kapsamlı Yönetilen Güvenlik Hizmetleri (Managed Security Services – MSS) çözümünün, hizmet mükemmelliği parametreleri ayrıca müşteri memnuniyeti ile Quadrant Knowledge Solutions’tan övgüler aldığını duyurdu.

Kaspersky, MSS çözümüyle Quadrant Knowledge Solutions tarafından SPARK Matrix™ lideri seçildi
30.01.2023 02:11
0
A+
A-

Kaspersky, kapsamlı Yönetilen Güvenlik Hizmetleri (Managed Security Services – MSS) çözümünün, hizmet mükemmelliği parametreleri ayrıca müşteri memnuniyeti ile Quadrant Knowledge Solutions’tan övgüler aldığını duyurdu.

2022 Quadrant Knowledge Solutions SPARK Matrix™: Yönetilen Güvenlik Hizmetlerini (MSS) küresel pazar dinamiklerinin, ana trendlerin, tedarikçilerin içinde bulunduğu ortamın ayrıca rekabetçi konumlandırmanın ayrıntılı bir analizi olarak değerlendirebiliriz. Bu araştırma, SPARK Matrisi biçiminde önde gelen MSS sağlayıcılarının rekabetçi analizini ayrıca sıralamasını ortaya çıkartıyor. Ayrıca, kullanıcıların farklı sağlayıcıların yeteneklerini, rekabetçi farklılıklarını ayrıca pazar konumlarını değerlendirebilmeleri için stratejik bilgilendirmeler sunuyor.

Quadrant Knowledge Solutions analisti Rohan Paul’a göre “Kaspersky, yönetilen güvenlik hizmetlerine (MSS) entegre bir yaklaşımı benimsiyor. Bunlar, hazırlık, tespit, sorgulama, veri analizi ayrıca otomatikleştirilmiş koruma da dahil olmak üzere, hedefli saldırılara karşı eksiksiz bir koruma döngüsü sağlayan teknolojileri ayrıca hizmetleri içeriyor. Kaspersky, tehdit istihbaratı hizmetleri sağlayabilmek ayrıca MSS çözümünü desteklemek için de patentli tehdit istihbaratı platformundan ayrıca uzman araştırmacı / analist ekibinden yararlanmakta. Şirket, farklı işletme boyutlarına ayrıca türlerine göre uyarlanmış bireysel çözümlerle, işletmelerin farklı güvenlik olaylarına yanıt vermesine yardımcı olmak adına geniş bir ürün ayrıca hizmet yelpazesi sunuyor. Kaspersky’nin küresel varlığı ayrıca farklı ülkelerden büyük miktarda veriye olan erişimi de şirketin güvenlik hizmetlerinde yüksek tespit oranları ayrıca doğruluk elde etmesine yardımcı oluyor. Neticede tüm bunları bir araya getirdiğimizde Kaspersky, hizmet mükemmelliği ayrıca müşteri memnuniyeti ile güçlü puanlar aldı ayrıca SPARK Matrix™: Yönetilen Güvenlik Hizmetleri (MSS) 2022’de kazanan olarak açıklandı.”

Kaspersky Kurumsal İş Uzmanlığı Merkezi Başkan Yardımcısı Veniamin Levtsov da “Geleneksel şirket içi güvenlik yaklaşımlarına alternatif oluşturan Yönetilen Güvenlik Hizmetleri (MSS), işletmelere çok sıkıntılı durumlarda bile desteklenme hususunda güven veriyor. Müşterinin siber güvenlik personelinin olası deneyim veya bilgilendirme eksikliğine rağmen, yönetilen güvenlik hizmetleri sunan profesyoneller, otomatik analiz için harici görüş ayrıca nesnel telemetriye sahip karmaşık bir tehdit yayılımını bile büyük bir doğrulukla tespit edebiliyor. Bunun üzerinde özellikle durmak gerek çünkü tehdit avı mevzu bahis olduğunda, uygun ilişkilendirme ayrıca yanıt verme gibi işlevlerin, en son tehdit vektörlerinin değişimleri neticesinde sürekli olarak geliştirilmesi gerekir. Şirketler de her vakit bu talebi hızlıca karşılamak için yeterli iç kaynağa sahip olmayabilir, bu nedenle uzun vadeli bir pazar trendi olarak, siber güvenlik hizmet modeline yönelik artan iştahı destekliyoruz. Bu nedenle, Ouadrant Knowledge Solutions’ın yönetilen güvenlik hizmetlerimizi (MSS) teknoloji ayrıca hizmet açısından en yüksek değere sahip ürünler olarak konumlandırmasını özellikle takdir ediyoruz.” yorumunu yaptı.

Yönetilen Güvenlik Hizmetleri (MSS), kuruluşların güvenlik donanımlarının ayrıca sistemlerinin sürekli olarak izlenmesini sağlayarak, sorumluların güvenlik sorunlarına müdahale etmesini sağlar. MSS’ler, tehdidi tanımlayarak, çözümü özelinde tavsiyelerde bulunarak, tehdide yanıt vererek ayrıca düzeltici eylemleri gerçekleştirerek cihazları bilgilendirme teknolojileri ortamında meydana gelen tehditlerden, açıklardan ayrıca diğer güvenlik zaaflarından koruyabilir. Yönetilen Güvenlik Hizmetleri Sağlayıcıları da (MSSP’ler) bir kuruluşun ağındaki görünürlüğü artırmak ayrıca genel güvenlik duruşunu iyileştirmek adına tespit yönetimi, tehditlere cevap, tehdit istihbaratı, güvenlik açığı yönetimi, aygıt yönetimi ayrıca diğer danışmanlık hizmetleri gibi çoklu çözümler sağlar.

Artan rekabet ayrıca farklı teknolojik güçlere sahip çeşitli satıcıların ortaya çıkmasıyla yönlendirilen MSSP’ler, rekabetçi kalabilmek adına pazar stratejilerini ayrıca değer önerilerini daha fazla geliştirmeye çalışıyor. MSSP’leri değerlendirebilmek adına başlıca farklılaştırıcı unsurların; kullanılan teknolojinin karmaşıklığı, hizmet yetenekleri, endüstri deneyimi, araştırma ayrıca geliştirme yatırımları, otomasyon ayrıca orkestrasyon entegrasyonu ile şirket vizyonu ayrıca yol haritasını gibi şeyler olduğunu söyleyebiliriz.

SPARK Matrix: Yönetilen Güvenlik Hizmetleri (MSS) 2022 sonuçlarına ulaşabilmek de için bu linki kullanabilirsiniz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu